To je to što me zanima!

Ubojica bebe P. hvalio se kolegama kako ga je mučio

Jason Owen (36) okrutno je dugo vremena mučio bebu P. skupa s njenim roditeljima, a sve su i snimili na mobitel. Beba je umrla od ozljede glave
Vidi originalni članak

Jason Owen (36) iz Londona koji je mučio Bebu P. skupa s njegovom majkom i očuhom, ispričao je kolegama s tečaja za stolare kako ga čeka suđenje.
- Prijatelj i ja smo mučili nekoga... Malo smo pretjerali - rekao je Owen i ostavio kolege šokirane, piše The Sun. Zaboravio im je, međutim, reći da su mučili bespomoćnog 17-mjesečnog dječačića, koji je na kraju od ozljeda preminuo.
- Da smo znali, ne bi živ izašao iz prostorije - rekao je svjedok.
Beba P. umrla je od teškog udarca u glavu. Nije imala jagodice na prstima, čupali su joj nokte te je bila paralizirana jer su joj zločinci slomili kralješnicu. Očuh je sve snimio i mobitelom.
- To je velik slučaj, ozbiljan. Znat ćete kad počne. Ulovili su nas samo zato što smo malo pretjerali - rekao im je Owen, koji je suđenje čekao na slobodi, a osudili su ga zbog dopuštanja smrti djeteta. Javnost je zgrožena stravičnim slučajem, a bjesni i na socijalnu službu, koja je 60 puta bila u domu bebe P., ali je nisu zaštitili. Pepeo bebe razasuli su na groblju u Londonu, a uplakane majke ondje su ostavile plišane medvjediće i poruke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 25sat 21.11.2008.

    u Velikoj Britaniji je kravlje ludilo zahvatilo više od pola otoka

  • Kataryzig20 20.11.2008.

    Ajd, bit ću kulturna, koliko to mogu biti s obzirom na članak...ti \'\'ljudi\'\' koji su UBILI BEBU zaslužili su sve ono što su radili tom jadnom djetetu, i još gore od toga, da pate u najvećim mukama. Nadam se da sam sa kulturno izrazila s obzirom na ovu strahotu i činjenicu da sam i sama majka, ali stojim iza svega onoga što sam prvi puta napisala, kao i iza toga da su ti \'\'ljudi\'\' to i zaslužili!

  • Kataryzig20 20.11.2008.

    Treba ih mučit do kraja života i ne pustit ih da iskrvare jer bi gamad onda pokrepala i riješila se muka...treba ih žigosati do kraja života, i njih i te socijalne neradnike, prokletnici, dabogda trulili u paklu dok je svijeta i vijeka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare