To je to što me zanima!

Ubojica iz Kozari puta svoju je žrtvu (51) ustrijelio kroz vrata

Svađu u podrumu pokušao je spriječiti jedan od radnika koji je tamo bio sa pokojnim Sinišom. Ubojica Predrag je u Sinišu ispalio dva hica dok se ovaj pokušao spasiti
Vidi originalni članak

Predrag V. (41) koji je u petak u zagrebačkoj ulici Kozari put ubio Sinišu J. (51) brani se šutnjom. Tako da motiv ovog stravičnog zločina policiji još nije poznat. 

Predrag je u petak poslijepodne uletio u podrum kuće gdje je Siniša bio sa još tri radnika. Izvukao je 'škorpion' i repetirao ga. Uslijedila je svađa. Jedan od radnika pokušao je spriječiti sukob, no bezuspješno. 

Siniša je krenuo bježati, a Predrag ga je upucao kroz vrata, ispalivši dva hica. Vidjevši što je učinio krenuo je bježati iz kuće. Na ulici ga je uhvatio prolaznik I.M. (43). Oborio ga je na pod i zadržao do dolaska policije. U vrijeme zločina ubojica je bio pod utjecajem alkohola. Izmjerili su mu 1,4 promila.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • 09.09.2012.

    Siniša i Predrag....pravi Hrvati i zagrepčani. Otkuda im škorpion? To se ne nalazi baš često, a čini mi se da je to omiljeno oružje organiziranih zločinačkih skupina. Policijo, možeš li i smiješ li stati na kraj tom ilegalnom oružju i prevrnuti svaku ciglu da se to oružje locira i uništi?

  • marinac_1 09.09.2012.

    Kvart sa svih strana okružen industrijom.

  • laplop 09.09.2012.

    Pozdrav ja živim u takozvanom opasnom kvartu kozari boku,molim vas nemojte dolazit ako nemate putovnicu ili osobnu jer nemože se uć vodi se kontrola,da se zna ko je novi u kvartu da ga mogu naći i tući i po potrebi za uši vući fakat je opasno nesmješ otić do sportske kladuše već si dobio batina,zato pazite morate imat oči iza glave a ne naprijed jer od udarca u potiljak ispale bi oći sprijeda,,,naravno šala,.Ljudi pa ne ubijaju se samo u kozari boku i putevima svugdje toga ima samo kad se to ovdje desi onda se podeblja da se ovi u požegi znaju za kozari bok i puteve,jer se uvjek piše negativno o kvartu.naj bolje bi bilo dobro ovi kaj kritiziraju kvart da dođu malo prošetat ALI po mraku da ih ne vidi ko,A kaj ćeš preo poludio i rokno ga neka ga je našo si je krivi poso na burzi,nisu mu rekli da je tako opasan,bbb

Komentiraj...
Vidi sve komentare