To je to što me zanima!

Ubojica Korade je svakoj žrtvi namijenio tri metka

Bolje nas ne pitajte ništa. Dok su oni tu gdje jesu, bolje nam je da šutimo. Svima nam bi bilo bolje da se nekamo odsele, pričaju danas mještani...
Vidi originalni članak
GORAN JE KRVNIKA PUSTIO U KUĆU
U Gorana Hudića (15) i baku mu Ciliku (62) Korade je ispalio po tri metka. Prvo je ubio Gorana, koji mu je najvjerojatnije otključao vrata. I njega i Ciliku pogodio je u glavu, trbuh i nadlakticu. Ostali su ležati na podu između sobe i hodnika, jedan pored drugoga.

JEDINI SVJEDOK PREŽIVIO JE METAK, ALI NE I BOLEST
Samo sam osjetil da me nekaj speklo, rekao je Vlado Knok Pšenica (58). Bio je jedini svjedok Koradova masakra. Okrznuo ga je metak u kući Franje Kosa. Knok se pravio da je mrtav. Umro je teško bolestan.

KOSU OSTAVIO NOŽ U VRATU
Franjo Kos (62) se s Koradeom posvađao i potukao 1987. Porezao ga je i nožem, zbog čega mu se Korade osvetio nakon 21 godine. Pola sata iza ponoći 27. ožujka u kući ga je ubio s dva metka, jednim u glavu, drugim u tijelo. U vrat mu je do drvene drške zario i ostavio kuhinjski nož.

UBIO GA JE JER JE ODBIO 'ZAPOVIJED'
U svog ađutanta, bivšeg vojnog policajca Davora Petriša (36), Korade je ispalio pet metaka. Pucao mu je u glavu, leđa, desni bok. Zajedno su pili u Petriševoj klijeti kraj Ivanca. Korade je pobjesnio jer Petriš nije želio nauditi Zlati Rabuzin, koju je nekoliko sati ranije oteo.

MARIO JE PONOS HRVATSKE
Mariju Kusaniću je zbog njegove hrabrosti redakcija 24sata dala priznanje “Ponos Hrvatske”. Posthumno ga je odlikovao i predsjednik Stjepan Mesić.

OGRADILI VIKENDICU I ZASADILI CVIJEĆE
Korade je iz vikendice Franje Trutića ubio policajca i sebi ispalio metak u glavu (na slikama unutrašnjost u vrijeme samoubojstva). Trutićevi su kuću preuredili, ogradili kamenim stupovima i zasadili cvijeće. Neće je prodati.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • aura 08.04.2009.

    Nadam se da se Korade prži u paklu, drugo nije ni zaslužio. Jadna nam je naša domovina kad su je ovakva smeća \"branila\". A oni koji su zaista propatili u ratu umiru ili pate od PTSP i nitko ime ne pomaže.

  • nina068 03.04.2009.

    prestrašno..dao Bog da se tako nešto nikad više ne ponovi..neka ih čuvaju anđeli i svi sveci Božji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare