To je to što me zanima!

Ubojica Luke Ritza na slobodi, odslužio je dvije trećine kazne

U utorak poslijepodne mladić je u pratnji oca napustio kaznionicu u Požegi. Vrhovni sud smatra da su ispunjeni svi uvjeti za uvjetni otpust 19-godišnjeg napadača
Vidi originalni članak

Vrhovni sud odlučio je da 19-godišnji R. L., osuđen zbog brutalnog napada na Luku Ritza, može na slobodu nakon odslužene dvije trećine kazne. U kaznionici u Požegi bio je devet mjeseci. 

U utorak poslijepodne mladić je u pratnji oca napustio kaznionicu. Vrhovni sud smatra da su ispunjeni svi uvjeti za R. L.-ov uvjetni otpust. Njegov odvjetnik Krešimir Škarica Jutarnjem listu rekao je kako je mladićevo ponašanje tijekom izdržavanja kazne bilo besprijekorno i da je odluka o puštanju dokaz da sustav funkcionira. 

Podsjetimo, R. L. jedini je od pet napadača na zagrebačkog maturanta osuđen na zatvorsku kaznu. Jedinome mu se stavljalo na teret nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • Tamara34 19.12.2014.

    Taj vrhovni sud i ljudi koji tamo rade nisu baš svi svoji,kako možete donjet takvu odluku jer se on primjereno ponašao kakav je to odgovor.Ubili su mladog dečka punog života jer Luka nije bio nikakva propalica,žao mi je roditelja od Luke izgubit djete na takav način strahota.

  • plava_brale 06.03.2012.

    Majka sam i sama i moram reci da moj sin napravi ovakvu grozotu odrekla bih ga se istog trenutka. Strasnooo... Nemam rijeci i nedaj Boze da ijedan roditelj prozivi sto su roditelji od Luke :((((((

  • TiaNemaPrezimena 27.02.2012.

    SRAMOTA!!! Sto ne objavite njegovu sliku, ime i prezime, pa nije vise maloljetan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare