To je to što me zanima!

Ubojica prošao skriven na sud: Svi su htjeli vidjeti privođenje

Dvostruki ubojica Tin Šunjerga iz Čiste Velike u 11 sati je sa ispitivanja u policiji prebačen na šibenski sud, gdje ga sada ispituje Državno odvjetništvo za mladež
Vidi originalni članak

Tin Šunjerga (19) iz Čiste Velike u 11 sati je sa ispitivanja u policiji prebačen je na šibenski sud, gdje ga sada ispituje Državno odvjetništvo za mladež.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, snimateljima televizijskih kuća i fotoreporterima nije uspjelo zabilježiti lice 19-godišnjaka koji je u subotu s leđa ubio najprije majku Silvu (46), pa oca Marina (45).

Ubojicu su, naime, kroz vrata istražnog centra Županijskog suda u Šibeniku, odnosno Zatvora i kaznionice u Šibeniku, doveli u zatvorenom policijskom kombiju, 'marici'. 

Tijekom dana očekuje da će iz policije na ispitivanjem u DORH biti privedena i dva prijatelja Tina Šunjerge, Ivan Škarić i Lovre Tabula koji su osumnjičeni za prikrivanje zločina.

Privođenje su željeli vidjeti i brojni građani, posebno srednjoškolci, koji su otišli razočarani kad su vidjeli da su ga prevezli u 'marici'.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • liliana 29.03.2017.

    Kako je to zanimljivo,ubojica ima svoja prava da ga se zaštiti a žrtve nemaju nikakva prava.Koliko je ovaj svijet pokvaren.

  • trinker 29.03.2017.

    Sad njihovu kuću dati izbjeglicama ili migrantima

  • TIBERIUS 28.03.2017.

    18 godina,znači punoljetan,znači odrastao čovjek.ubojstva2 sa predumišljajem,najmanje 30 godina bi mu dao,i opt bi još bio relativno mlad kad izađe ako bi preživio jer takvi su kukavice pa bi možda prije ili kasnije počinili samoubojstvo !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare