To je to što me zanima!

Ubojica Radovanović se u zatvoru izgladnio na smrt?

Neslužbeno saznajemo da je Petar Radanović, optužen za ubojstvo i pokušaj ubojstva, odbijao uzimati hranu pa je možda umro od izgladnjivanja
Vidi originalni članak

Puljanin Petar Radovanović (59), optužen za ubojstvo svoje supruge Tatjane i nanošenja teških ozljeda svojoj tada trudnoj kćeri Tei, umro je u srijedu u Zagrebu. Njega su ovoga mjeseca prebacili u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu. On je uoči početka suđenja za ubojstvo i pokušaj ubojstva pokušao, doznajemo, samoubojstvo. Iz Ministarstva pravosuđa poslali su dopis u kojem stoji da je od 9. lipnja Radovanović hospitaliziran u kliničkoj bolnici Dubrava.
- Za sada je uzrok smrti moždana koma, no točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije - stoji u priopćenju. Neslužbeno saznajemo da je odbijao uzimati hranu pa je moguće da je smrt nastupila uslijed izgladnjivanja. Podsjetimo, on je prošle godine u obiteljskoj kući u Vinkuranu kraj Pule supruzi Tatjani nanio ozljede po tijelu, a potom je ugušio te nasrnuo na kćer Teu, koja je bila u visokom stupnju trudnoće, a koju je bejzbolskom palicom udario po glavi, no uspjela je na kraju pobjeći iz kuće. Nakon svoga krvavog pohoda Radovanović je tada pokušao samoubojstvo rezanjem žila na rukama, ali su mu liječnici tada uspjeli spasiti život.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • angel7 13.06.2008.

    mozda ovo okrutno zvuci,al mi ga uopce nije zao.s kojim pravom je on oduzeo zivote drugih ljudi?

  • tajnamoja 13.06.2008.

    Ravno u pakao!

  • sagitariuszg 12.06.2008.

    da bar sve ubojice, pedofili , silovatelji slijede njegov primjer

Komentiraj...
Vidi sve komentare