To je to što me zanima!

Ubojica rukometaša ranjen traži pomoć po bolnicama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odbjegli napadač, Ivan Sztojka, na rukometaše navodno po mađarskim bolnicama traži pomoć. Policija za njega nudi nagradu od 26.000 kuna
Vidi originalni članak

Mađarske novine pišu kako odbjegli napadač na rukometaše, Ivan Sztojka, luta po bolnicama tražeći pomoć. Njega su navodno ozlijedili dok je s još dvojicom tukao Ivana Pešića, Mariana Cozmu i Žarka Šešuma. Očevici tvrde da su Sztojku vidjeli u bolnici Sveti Ivan u Budimpešti. Nisu znali da je za njim raspisana tjeralica pa policija o tome nije bila obaviještena. Napadač se navodno liječnicima predstavio svojim pravim imenom i prezimenom. Mađarska policija ozbiljno je shvatila dojave pa pretražuju bolnicu, jer su rukometaši, braneći se, ozlijedili napadače. Majka Ivana Sztojek tvrdi kako njezin sin nije sposoban učiniti takvo nešto. Kaže da Sztojka bježi od policije jer se uplašio lažnih optužbi. Mađarska policija raspisala je nagradu za njim od 26.000 kuna. Rukometaše su napali u noćnom klubu u Mađarskoj jer su branili konobaricu koju su napadači vrijeđali. Rumunjski rukometaš Marian Cozma preminuo je na putu do bolnice, Hrvatu Ivanu Pešiću morali su izvaditi bubreg zbog ozljede, a napadači su istukli i srpskog reprezentativca Žarka Šešuma.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MarkoOsjek 12.02.2009.

    takvih smeca je pun Zagreb,Smeca CIGANSKA

  • burned-boy 12.02.2009.

    hahaaa,pomoć ovakvim tipovima,pa njegova felga na bembari je skuplja od mog auto.da,pomoć,doživotni zatvor bi im dobro došo..

  • user_7742 12.02.2009.

    vidii onog kao daje rođak od hamdije

Komentiraj...
Vidi sve komentare