To je to što me zanima!

Ubojica se slučajno - ubio: Oko sebe omotao kabel iz lampe...

Policija tvrdi da je smrt nastupila uslijed "autoerotskog čina" te kako nema razloga sumnjati da se Egidius namjerno ubio. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti srčani udar...
Vidi originalni članak

Njemački serijski ubojica Egidius Schiffer (62) slučajno se ubio u zatvorskoj ćeliji u Bochumu. Namjeravajući se seksualno zadovoljiti, oko bradavica i genitalija omotao je kabel, koji je prethodno izvadio iz lampe, i uključio ga u struju. Udar je bio prejak i Schiffer je preminuo.

Policija tvrdi da je smrt nastupila uslijed "autoerotskog čina" te kako nema razloga sumnjati da se Egidius namjerno ubio. Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti srčani udar. 

Schiffer poznat i kao "Aachenski davitelj", u zatvoru je završio zbog ubojstva pet autostoperica u vremenu između 1983. i 1990. Žrtve su bile stare između 15 i 31 godinu, a sve su se vraćale iz noćnih klubova. Svezao ih je i zadavio užetom, a onda pokopao u šumi. Od njih pet, tri je djevojke i silovao.

Policija ga je tražila 18 godina, a uhitila 2007. zbog krađe starog željeza. Godinu dana poslije osudili su ga na doživotnu zatvorsku kaznu. Schiffer, koji je oženjen i ima sina, priznao je krivnju, ali kasnije je sve to opovrgnuo, piše Daily Mail.

Rekao je kako je, priznavši krivnju, samo htio osjetiti kako je to biti kažnjen i biti u zatvoru jer ga je to kao sadomazohista jako uzbuđivalo. 
 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • crazy mind 28.07.2018.

    ima nekaj u tim kradama zeljeza. zagrebacki masovni silovatelj iz 80-tih takoder je uhvacen nakon krade nekih kablova u firmi a ima nekaj i u pravdi: onaj ludak kaj je u rakovom potoku izmasakriral dvije sestre pusten je iz zatvora pocetkom rata ali je ubijen u prvoj akciji u koju je posao.

  • ivek_988 28.07.2018.

    Eh kad bi ih više tako završilo...

  • jo2hn8ny 28.07.2018.

    Ništa nije slučajno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare