To je to što me zanima!

Ubojica skrivao lice: Na sudu je samo tiho rekao "doviđenja!"

Slaven Kopčić nepravomoćno je osuđen za ubojstvo Jasmina Bešića u noćnom klubu Adrenalin na zagrebačkoj Malešnici. Brutalno ga je premlatio i umalo nije uhvaćen
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zagrebu nepravomoćno je osudio Slavena Kopčića na sedam godina zatvora zbog ubojstva Jasmina Bešića (39). Odmah nakon presude, prebačen je u zatvor. Kada je izlazio iz sudnice samo je kratko dobacio - "doviđenja".

Ubojstvo Jasmina Bešića (39) u veljači 2015. u noćnom klubu “Adrenalin” na zagrebačkoj Malešnici poliicja je godinu dana vodila kao nesretan slučaj. No Bešićeva obitelj je bila uporna i nije vjerovala da je njihov sin preminuo od pada sa stolca u klubu, što je bilo jedno od objašnjenja koje su dobili. Medicinska dokumentacija je pokazivala da je preminuo nasilnom smrću. 

Istražiteljima je bilo poprilično teško rekonstruirati što se u “Adrenalinu” dogodilo. Gotovo svi gosti razbježali su se prije dolaska policije, a dvojica konobara koja su radila te večeri tvrdila su da tučnjavu nisu vidjela jer su bila u skladištu kada se ona dogodila. Na kraju su istražitelji uspjeli rekonstruirati što se dogodilo. 

Iz naknadnih iskaza svjedoka postalo je jasno da je Bešić prije smrti sudjelovao u tučnjavi s nepoznatim muškarcem, što je kasnije dovelo do Kopčićeva uhićenja.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Old Kresoje 03.11.2016.

    Na sudu je samo tiho rekao "doviđenja!" A svi su očekivali da će izrecitirati Smrt Smail-age Čengića.

  • Behemot 03.11.2016.

    Hrvatska će se riješiti kriminala samo kada se korumpirani suci pošalju na robiju. Pravosuđe je rak rana hrvatskog društva. U trenutku kada se raspusti banda Hrvatska će trenutno postati uređena država .. krene se od Ustavnih sudaca koji primaju mito pa na dolje ..

  • VIM_2 03.11.2016.

    Neka ga u zatvoru tuku svaki dan,da mu se tih par godina cini kao cijela vjecnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare