To je to što me zanima!

Ubojica taksista želi otputovati u Austriju kako bi vidio sina?

Navodno je Elvis Šopić odmah po izlasku iz pritvora Centru za socijalnu skrbu predao zahtjev za viđanjem sina. Neslužbeno doznajemo da mu je zahtjev odbijen
Vidi originalni članak

Ubojica zadarskog taksista, Elvis Šopić, je prema pisanju Slobodne Dalmacije po izlasku iz pritvora otišao u Centra za socijalnu skrb te predao zahtjev za viđanjem sina. Ubojičin trogodišnji sin nalazi se u Austriji sa svojom majkom već duže vrijeme. Neslužbeno doznajemo kako je Centar za socijalnu skrb odbio zahtjev Elvisa Šopića te mu je rečeno da sina jedino može vidjeti ako majka s njim dođe u Hrvatsku.

Prije nekoliko dana Šopić, koji je 2008. godine ubio taksista Igora Ćustića, je izašao na slobodu iz pritvora. Na prvom suđenju dobio je 30 godina zatvora, a na ponovljenom suđenju mu je kazna smanjena na 15 godina. Pravomoćnu presudu, o kojoj Vrhovni sud još nije odlučio, Šopić će dočekati na slobodi. Iako je nakon njegova izlaska iz pritvora njegovu obiteljsku kuću cijelu noć čuvala policija, Šopić cjelodnevno policijsko osiguranje više nema.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • beli 78 14.02.2011.

    kaže službeno je tražio da ga puste da ide preko grane ić posjetit kao ženu i djete, a ono neslužbeno kao njega bbbriga dal mu oni to dozvoljavaju .on će otić jer dobro zna kako je brzo naše sudstvo.proči će kojih pet -deset godina dok se oni ponovo sjete na njega ,a dotle tko zna gdje je on. E jebem ti naše sudstvo kad štiti kriminalce. Što si veći kriminalac i ubojica bolje prolaziš

  • RajskaBatina 14.02.2011.

    O tome da nećeš moći vidjeti sina si trebao razmišljati na vrijeme, prije nego si ubio čovjeka, mamlaze jedan! Ne bi ti svjetlo dana vidio da sam ti ja ključar u zatvoru!

  • 14.02.2011.

    Otic ce on iz zemlje ovako ili onako.. Sramota koliko malo vrijedi ljudski zivot u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare