To je to što me zanima!

Ubojicu iz Slavonskog Broda vratili u psihijatrijsku bolnicu

Mladić koji je 25. veljače ove godine ubio svog stanodavca Stanislava Turžanskog (58), vraćen je u Vrapče na psihijatrijsko vještačenje. Odvjetniku se uopće ne javlja
Vidi originalni članak

David Petrović (21), koji je 25. veljače ove godine ubio svog stanodavca Stanislava Turžanskog (58) u Bukovlju kod Slavonskog Broda, a potom ga isjekao na komade, nakon jednomjesečnog pritvora u Požegi prebačen je u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Tamo je smješten po nalogu Županijskog državnog odvjetništva da bi se provelo psihijatrijsko-psihološko vještačenje, koje bi trebalo dati odgovor u kakvom je stanju bio mladić za vrijeme počinjenja ovog zvjerskog čina.

Njegov odvjetnik po službenoj dužnosti, Mirko Tomac, je rekao kako mu se branjenik nije javljao iz zatvora, kao ni nitko od njegove rodbine. O eventualnim problemima njegovog branjenika s drugim zatvorenicima nema saznanja. 

Tako nije mogao potvrditi niti Petrovićevu žalbu na zatvorsku hranu za koju je rekao da je grozna kao i sendvič kojeg su mu donijeli dok je bio pritvoren u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MarijaJurić 06.04.2013.

    Nadam se da će mu stručne osobe pomoći.

  • žena 05.04.2013.

    meni nije jasno,,u to vrapce stavljaju same ubojice,,pa jel nema nigdje drugdje psihijatrija nego samo vrapce,, pa u tom vrapcu svi setaju,,dolaze u ducan u pidjamama i papucama,, tako ce i ovaj samo odsetat,,stvarno svastaaa

  • xnet0822 05.04.2013.

    Ima još jedan koji živi na Dubravi, i njega treba isto poslati na Vrapče ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare