To je to što me zanima!

Ubojstvo I. Hodak: Policija je privela vrtnog patuljka?

Zvonimir Hodak kaže da policija možda i ima neka ključna saznanja o ubojstvu njegove kćeri, ali on priznaje da iskreno ne vidi svjetlo na kraju tunela
Vidi originalni članak

Utučeni odvjetnik Zvonimir Hodak povukao se u vikendicu na Plitvičkim jezerima. Za javno.com je rekao kako nema visoko mišljenje o napretku istrage.
- Ma nema ništa. Sve stoji na istome mjestu kao što je bilo prije tjedan dana. Možda policija ima neka ključna saznanja, no iskreno ne vidim svjetlo na kraju tunela - objasnio je Hodak, još jedanput ponovivši kako će vjerojatno pokrenuti privatnu istragu. S druge strane, tjednik Extra objavio je detalje zadnjega zajedničkog putovanja Ivane Hodak i Ljube Pavasovića Viskovića. Odlučila je uzeti predah od obveza na sudu, fakulteta gdje je radila kao asistentica i učenja. Iznenadila ga je samo nekoliko dana prije smrti. Rezervirala je sobu u hotelu Grand Hotel Krasnapolsky na glavnom trgu Amsterdama. Na put su krenuli u petak, 26. rujna. Vratili su se u nedjelju popodne. Mislila je na svaku sitnicu. Danju su obilazili znamenitosti, a plovili su i kanalima. Hotel je imao pogled na kraljevsku palaču, Golden palm bar sa staklenim krovom i restoran Reflet.
Ivana je bila uzrujana zbog pravosudnog ispita, a Ljubo ju je hrabrio. Iako je Ljubu poznavala godinama jer su se kretali u istim krugovima, Ivana se u njega iskreno i ludo zaljubila ljetos u Bolu, tvrde njezine prijateljice. Započeli su vezu 8. kolovoza, a simbolika triju osmica trebala je nositi sreću i vječnost. Ljubi se Ivana uvijek sviđala pa se čak navodno majci prije nekoliko godina povjerio da je upoznao najljepšu djevojku na svijetu. U nekoliko mjeseci voljeli su se za cijeli život. Stalno je pričala o njemu i sve slobodno vrijeme bila s njim, a jedva je čekala da ga prijateljice upoznaju koje su rekle da je prezgodan. Uskoro se navodno trebala useliti u njegov stan. Razmišljala je i o vjenčanju u Splitu, otkud je Ljubo.


MISTERIOZNI PATULJAK NA ISPITIVANJU U POLICIJI
U policiju u Heinzelovu nepoznati je muškarac donio vrtnog patuljka. Nekoliko sati poslije istog je patuljka iz policije iznijela žena. Mnogi su novinari pomislili da je patuljak povezan s ubojstvom Ivane Hodak, no čini se da je riječ o nekom drugom slučaju. Roditelji Ivane Hodak otišli su iz Zagreba u vikendicu.

ZA SADA NEMA NOVČANE NAGRADE ZA INFORMACIJE
Načelnik Ureda ravnatelj policije Dubravko Novak izjavio je da je policija krajnje profesionalno, odgovorno i stručno obradila mjesto ubojstva Ivane Hodak, opovrgavajući tako medijska nagađanja da je na mjestu zločina uništen dio tragova. Novak je izjavio da policija za sada neće raspisati novčanu nagradu za informacije koje bi pomogle u otkrivanju ubojice i rasvjetljavanju slučaja.
- No, ako bilo tko od građana ima podatke koje nam mogu pomoći neka nam se javi - kazao je Novak.

POLICIJA ISPITALA I ZAGORCA
Zvonimir Hodak rekao je da je policija u pritvoru u Remetincu o ubojstvu njegove kćeri ispitala i umirovljenog generala Vladimira Zagorca.
- Zaprepašten je bio, kao što sam bio zaprepašten i ja. Plakao je skupa sa mnom i nije mogao dati niti jedan banalan, a kamoli relevantan podatak - rekao je Hodak u izjavi za HTV. Istaknuo je da Zagorec nije podvrgnut poligrafu, ali da se sam ponudio da bude povrgnut ako je potrebno. Hodak je odbacio nagađanja da Ivana ubijena iz strasti.
- Ne znam iz koje strasti ili bilo čega. Tko bi mogao biti takva životinja da ubije mladu djevojku iz zločina iz strasti - kazao je Hodak.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • user_29625 15.10.2008.

    Tu smo !!!!!!!!!!!!

  • user_29625 15.10.2008.

    Ah,baš mi je drago vidjet da ti se oporavio prstić,za mozak ipak treba više vremena..........

  • vemi 15.10.2008.

    Ha ha ha! Svaka čast Jeremija! Potpuno si opravdao svoju titulu kralja budala! Čestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare