To je to što me zanima!

Ubojstvo na Viru: Žena nakon svađe nožem ubila muža (65)

Iz policije su potvrdili da je 65-godišnjak preminuo oko 21 sat u zadarskoj Općoj bolnici. Muškarca je pola sata ranije, na otoku Viru, ubola u prsa njegova supruga
Vidi originalni članak

Žena (63) iz Krapine nožem je ubola supruga (65) oko 20.15 sati u petak na vikendici u Virskom predjelu Prezid. Neslužbeno doznajemo da je ubojstvu prethodila svađa nakon koje je suprug izudarao svoju ženu rukama i nogama po tijelu. Ona je dohvatila kuhinjski nož i ispred kućnih vrata vikendice zarila mu ga u grudni koš. Kolima hitne medicinske pomoći ranjenog supruga prevezli su u zadarsku Opću bolnicu, no on je od dobivenih ozljeda preminuo u 21 sat. Nju su policajci uhitili i još je nisu ispitali, vjerojatno zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazi, a policijsko očevid u Viru još traje. Naložena je i obdukcija. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • seka58 13.08.2011.

    U tekstu piše muž je izudarao ženu nogama i rukama,ali ja se pitam koji je to put vjerovatno oko sto puta u njihovom životu i čaša se prelila.Žao mi je žene ,a ne nasilnog muža. Baš me briga što vi muškarci o tome mislite.Nadam se da će žena biti oslobođena zatvora.Bila bi ,da smo prava država.

  • Magellan 13.08.2011.

    Klasika. Policija još ništa nije objavila niti su ispitali ženu ali već svi sve ZNAJU.

  • cool18 13.08.2011.

    poznam ljude i otprilike znam kaj je bilo.tak da vecina vasih komentara je glupo i bedasto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare