To je to što me zanima!

Ubojstvo Šantića: Potvrdili su optužnicu protiv Tigra

Osim Abdića, Tužiteljstvo je podiglo optužnicu i protiv Dede Karabegovića, Jasmira Topala, Ramiza Bajramovića, Envera Keranovića, Indijana Alibegovića i Ramiza Ružnića zbog istog zločina
Vidi originalni članak

Županijski sud u Bihaću potvrdio je optužnicu protiv Hamdije Abdića Tigra, inače federalnog zastupnika stranke SDA, zbog ubojstva generala HVO-a Vlade Šantića, potvrđeno je iz Ureda glasnogovornika Županijskog suda u Bihaću. ''Optužnica protiv Hamdije Abdića Tigra potvrđena je 15. siječnja 2019. godine'', kazao je za Dnevni avaz glasnogovornik Županijskog suda u Bihaću Džemal Jodanović.

STRADAO 1995. Uhićenje u Bihaću: Sumnjiče ga za ubojstvo generala Šantića

Optužnicu je potvrdio sudac Reuf Kapić, a posmrtni ostaci generala Šantića još nisu pronađeni. Hamdija Abdić, odranije osuđivana osoba, mora ponovno na suđenje jer je Tužiteljstvo USŽ podiglo optužnicu protiv njega zbog sumnje za organizaciju i podmuklo ubojstvo generala Šantića. 

NA SLOBODI Tigar i ostali osumnjičeni za ubojstvo Šantića su pušteni

Osim Abdića, Tužiteljstvo je podiglo optužnicu i protiv Dede Karabegovića, Jasmira Topala, Ramiza Bajramovića, Envera Keranovića, Indijana Alibegovića i Ramiza Ružnića zbog istog zločina. Zanimljivo je da je optužnica podignuta prije nekoliko mjeseci, a pravosudne institucije nisu poslale nikakvo priopćenje za javnost tim povodom, tvrdi Avaz. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.01.2019.

    Jel moguce to da optuze nekog od Bosnjaka tako umjerenih uljudnih i finih koji u ratu nisu mrava zgazili nemogu da vjerujem ovo neide na dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare