To je to što me zanima!

Ubojstvo svećenika u BiH: Policija privela sedmero ljudi

Županijski ministar policije Šefik Smlatić izjavio je novinarima u Bihaću kako je uz privođenje sedam osoba koje su podvrgnute ispitivanju pretraženo i više objekata
Vidi originalni članak

Sedam ljudi privedeno je u sklopu istrage o ubojstvu katoličkog svećenika vlč. Mile Ivančića, a u policiji Unsko-sanske županije uvjereni su kako je riječ o zločinu čiji je motiv koristoljublje te kako on nema drugu pozadinu. 

Županijski ministar policije Šefik Smlatić izjavio je novinarima u Bihaću kako je uz privođenje sedam osoba koje su podvrgnute ispitivanju pretraženo i više objekata koje su oni koristili. Policija traga za dokazima koji bi doveli do počinitelja ubojstva, a kao pomoć stigli su i forenzičari iz Sarajeva.

- Uvjeren sam da ćemo dokazati kako je ubojstvo počinjeno iz koristoljublja - kazao je Smlatić tvrdeći kako na području Unsko-sanske županije nema međunacionalne mržnje ili netrpeljivosti koji bi mogli biti izlika za ubojstvo.

Glasnogovornik MUP-a Fadil Balić potvrdio nam je kako su uhićeni u ponedjeljak bili na obradi u policiji, ali nije mogao potvrditi radi li se o ubojicama niti koji su im motivi.

Ubojstvo don Mile Ivančića, župnika župe Zavalje na krajnjem sjeverozapadu BiH, u ponedjeljak je oštro osudio i predsjednik vlade Federacije BiH Nermin Nikšić.

- Pozivam nadležna tijela da poduzmu sve što je u njihovoj moći kako bi počinitelji ovog svirepog ubojstva što prije bili otkriveni i kažnjeni - stoji u izjavi proslijeđenoj medijima iz Nikšićeva ureda.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ivanzap 19.02.2013.

    sta je j..... redakcio sta sam lose rekao ,, pa sta nije u arapa zakon oko za oko zub za zub,, i di je prekrseno pravilo... hebemu tjedan dana me blokate

  • JerkoKC 12.02.2013.

    Ma to nisu ljudi.To su ubojice.

  • ivanfilip 12.02.2013.

    Vrijeme kada čovjek,ljudski život ništa ne vrijedi?? Žalosno i užasno koliko pohlepa za novcem i lokalno i globalno uzrokuje zla.Doista je blaženi Stepinac ima pravo kad je rekao "......ako je sve samo materija hvala vam....."

Komentiraj...
Vidi sve komentare