To je to što me zanima!

Ubojstvo u Osijeku: Muškarac (85) ubio svoju suprugu (87)?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ubojstvo u Vinogradskoj ulici u Osijeku otkrila je oko 9 sati ujutro susjeda koja je vidjela muškarca krvave odjeće kako šeće ispred kuće. Odmah je nazvala obitelj
Vidi originalni članak

Vicko Tomičić (85) je jutros u 9 sati u Vinogradskoj ulici u Osijeku ubio svoju suprugu Nedeljku Tomičić (87). Obitelj ubijene i policiju uzbunila je susjeda Nada Kruljac koja je u dvorištu kuće vidjela Vicka u okrvavljenoj odjeći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Krenuo je prema meni i rekao da mu dam ključ od kapije. Možda je htio izaći vani, ne znam. Nazvala sam njihovu unuku i rekla joj da se nešto događa u kući njezinog djeda i bake, te da bi bilo dobro da što prije dođe - ispričala nam je susjeda .

Niti nekoliko minuta kasnije naišla je kćer Zdenka Tomičić. Došla je obići roditelje koje je, inače, u to doba znala obići i patronažna sestra.

Susjeda nam je ispričala da je Zdenka bila šokirana kad je oca vidjela u krvi te da ga je odmah pitala: "Što si to učinio?", i jurnula u kuću.

- Nakon toga sam čula njezino zapomaganje i vrištanje , a ocu se obraćala riječima da je "ubio mamu". Izašla je u dvorište i viknula mi da zovem Hitnu pomoć. Vrata kuće su bila otvorena i vidjela sam nesretnu Nedu kako leži na podu . Sjela sam na cestu, šokirana, nisam se mogla sjetiti broja Hitne pomoći. Onda sam nazvala prijateljicu koju sam zamolila da nazove Hitnu pomoć - ispričala nam je susjeda.

Prema njezinim riječima, Vicko i Nedeljka nikad nisu bili problematične naravi i nikada se iz njihove kuće nije čula svađa.

Policija je Vicka odvela na ispitivanje u policijsku postaju, a nepoznato je zašto je taj mirni čovjek iz susjedstva zamračio i zatukao zasad nepoznatim predmetom svoju suprugu.


Idi na 24sata

Komentari 86

  • otilliaOS33 05.11.2014.

    Tragedija u svakom slučaju, tko zna što je bio povod, strašno :(

  • joka55 03.11.2014.

    Taj bude sigurno do smrti u zatvoru...

  • varešak 03.11.2014.

    Neshvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare