To je to što me zanima!

Ubojstvo u Puli: Kamataru gradio kuću da vrati dug?

Policija je uhitila Massima M. i Dinu M.. Sumnjiči ih za ubojstvo Aleksandra koji je radio na izgradnji kuće Massima M., navodno kako bi mu vratio dug
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak nevečer privela Massima M. (36) i Dinu M. (37). Massima M. policija sumnjiči da je u nedjelju navečer ubio Aleksandra A. (39) u kući u pulskom naselju Šišan nakon što su se posvađali te ranio Denisa D. (33). Aleksandar je s Denisom i Dinom M. (37) iz Fažane radio na izgradnji kuće Massima M. Tako su mu, neslužbeno doznajemo, otplaćivali dug. Preksinoć su se oko 20.30 posvađali s Massimom, koji je potom posegnuo za pištoljem i zapucao. Aleksandra je ubio, a propucanog Denisa su prevezli u pulsku bolnicu. Liječnici su ustanovili da ima prostrijelnu ranu u ramenu, a doznajemo i da mu je ozlijeđeno lice. Izvan je životne opasnosti. Policija je u ponedjeljak ujutro nastavila očevid, koji su u nedjelju navečer prekinuli zbog mraka. Do ponedjeljaka poslijepodne nisu pronašli pištolj kojim je Massimo pucao na radnike i navodne dužnike. Tražili su ga i uz pomoć policijskog psa. Neslužbeno doznajemo kako je truplo ubijenog Aleksandra zbog očevida i u ponedjeljak bilo u kući. Aleksandar je iz Rijeke.  Kuća u Šišanu je u vlasništvu ubojičine supruge Dragane. Oboje su iz Valbandona. Kako se doznaje, Massimo je bivši narkoman, koji s Draganom ima jednogodišnjeg sina i još jedno dijete.
Još nije jasno kako je u istragu o ubojstvu uključen Dino M. Policija će više detalja o slučaju reći u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Izbila 09.12.2009.

    čitam i ne vjerujem. ko je uopće ustvrdio da je on kamatar osim nekog novinara koji piše tako da dobije senzaciju,,,i mene živo zanima kako kamatari natjeraju ljude da uzmu novac od njih??? danas nikom ne smiješ posuditi novac ili prodati auto pa da ti visi koju kunu jer kad tražiš svoje nazad odmah si lihvar i kamatar.

  • PapaŠtrumpf 08.12.2009.

    Ja bih vrlo jednostavno rješio to s kamatarima, kolika je u njih kamata toliko godina zatvora !

  • pero111 08.12.2009.

    Masimo je bivši narkoman! A Šime Lučin bi da legalizira drogu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare