To je to što me zanima!

Ubola je bivšeg dečka u vrat: Nuši produljen istražni zatvor

Više od godinu i pol dana nakon što je Nikola Turek (30) prekinuo s Nušom Bunić (21), ona ga je izbola nožem. Nikola je dva dana kasnije preminuo u bolnici, a 21-godišnjakinji je danas produžen pritvor.
Vidi originalni članak

Protiv 21-godišnje Nuše Bunić, koja je u noći sa 14. na 15. lipnja na obali Drave nožem ubola bivšeg dečka Nikolu Tureka (30), što je rezultiralo njegovom smrću, po drugi je put produljen istražni zatvor za daljnjih mjesec dana, doznajemo u Županijskom sudu u Varaždinu, pišu Varaždinske vijesti

Podsjećamo, Nikola i njegova bivša djevojka verbalno su se i fizički sukobili u njegovom automobilu od 23 do 3:30 sati u noći s 14. na 15. lipnja ove godine. Ona ga je usred sukoba nožem ubola u lijevi predio vrata nakon čega je Nikola počeo obilno krvariti. Nuša je tada pobjegla s lica mjesta, a Nikola je uspio uključiti automobil i doći do Varaždina. 

Tamo je pronađen u Kumičićevoj ulici te hitno prevezen u varaždinsku Opću bolnicu. Preminuo je u noći sa 16. na 17. lipnja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MH08 20.08.2017.

    Hahahah...ubola u vrat bivseg decka...ne nego je hladnokrvno ubila bivseg decka

  • Iwek_1 20.08.2017.

    Nema sanse da je kriva za sto je se tereti! Vise ne smijem pisat i obrazlozit jer podlijezem kaznenom progonu na sto sam i upozoren na DO. Odvjetnik uredno biljezi uvrede, rusenje ugleda... tako da imajte to na umu prije nego komentirate

  • škver 20.08.2017.

    Pa budi dobar??? Da je nije više obadavao, bio bi još živ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare