To je to što me zanima!

Ubola muškarca (25) nožem u trbuh, sud je poslao u istražni zatvor, a sad su je oslobodili

Žena (26) u studenom prošle godine u stanu u Puli kuhinjskim nožem je ubola muškarca(25) u trbuh. Nanijela mu je teške ozlijede. Završila je u istražnom zatvoru, a sad su je oslobodili
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Puli donijelo je rješenje o obustavi istrage protiv 26-godišnje hrvatske državljanke zbog nepostojanja dokaza da je počinila kazneno djelo za koje ju se sumnjičilo. 

Podsjetimo, ona je 29. studenog oko 18 sati u stanu u Puli, u nakani da 25-godišnjaka liši života, nakon verbalne i fizičke prepirke kuhinjskim ga nožem ubola u predjelu trbušne šupljine nanijevši mu tešku i po život opasnu tjelesnu ozljedu.

NAPAD U PULI Ubola muškarca (25) nožem, sud je poslao u istražni zatvor

 Županijski sud je na temelju prijedloga Županijskog državnog odvjetništva u Puli odredio joj istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, međutim sada su je oslobodili. 

Naime, rješenje o obustavi istrage je doneseno s obzirom da je oštećeni 25-godišnjak u svom iskazu tijekom istrage naveo informacije koje nisu ukazivale na osnovanu sumnju da bi 26-godišnjakinja počinila navedeno kazneno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • davor 78 13.01.2021.

    Strasno....a za dvije rieci...muskarcu mi nimalno 3mj zatvora...kazu prijetnja...znaci ne prijetiti ...nego prijeci na djela...

  • 12.01.2021.

    Psihijatar i njoj i njemu.

  • ginko 12.01.2021.

    Bolesno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare