To je to što me zanima!

Učenica prijavila profesora za seksualno zlostavljanje

U mjestu se priča da je S.M. bio u vezi s učenicom dok ju je vodio na državna natjecanja iz tehničke kulture. Navodno ju je i uznemiravao porukama...
Vidi originalni članak

Policija je pritvorila S.M., nastavnika kemije i fizike iz OŠ Sidonije Erdödy-Rubido u Gornjoj Rijeci. Protiv njega su pokrenuli istragu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao bivšu učenicu koja danas ima 18 godina. Djevojka je prije četiri godine završila osnovnu školu i otišla u Zagreb, a nastavnik je blizak prijatelj s njezinim imućnim roditeljima, piše Večernji list. Ravnatelj škole Darko Zvonar rekao je kako su nastavnika suspendirali ta da ga mijenjaju njegovi kolege.
- Savjestan je i uzoran radnik, veoma pažljiv i uredan, vodi tehničku grupu i videosekciju, održava informatičku mrežu. U školi radi i njegova supruga. Zbog svega toga teško nam je povjerovati u navodno zlostavljanje - rekao je Zvonar. U mjestu se pak priča da je S.M. bio u vezi s učenicom dok ju je vodio na državna natjecanja iz tehničke kulture. Navodno je htio nastaviti vezu te je djevojku uznemiravao porukama na internetu, a ona je poruke sačuvala kao dokaz. Koliko je točna ta priča saznat će se nakon istrage.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bluesky 23.05.2009.

    jole90...vrati se na zemlju jer svijet u kojem ti živiš ja ne poznajem.što su te klinke danas u stanju napravit nedao ti bog takvu kćerku ili takvo nešto u kući.doživjela sam to u familiji i nedao vam bog ljudi tako nešto .što je moja tetka i tetak prolazili kad se otkrila laž...stoga ja vjerujem ovom čovjeku kad kaže da je nevin unatoč svemu.

  • jole90 21.05.2009.

    Pa dobro sta je vama ljudi,procitao sam komentare i vecina vas zvuci poput pedofila \"mulica se zanijela i sad hoce čovjeku život upropastit\" o cemu vi pricate,shvaca li itko da se radi o osnovnoj skoli da su to djeca do 13 godina,di vam je moral? Ne znam kako razmišljate,al skola bi trebala bit sigurno mjesto di se djeca trebaju štititi,a ne iskorištavati na takav način.... Pa to može bit i vaša kćerka,ili sestra,da mi je znati kako bi onda reagirali??

  • ivana03 21.05.2009.

    Ma nema se tu šta puno komentirati... Ja isto mislim da profesor NIJE KRIV!!! Mala možda misli kako ce s time postati slavna,a zapravo ce ispast glupa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare