To je to što me zanima!

Učenici navijali dok su se djevojčice tukle u razredu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. One su odlične učenice i dobre prijateljice. O sankcijama još moramo razgovarati, rekla je ravnateljica
Vidi originalni članak

Djeca se tuku u razredu, a nastavnika nema nigdje. To se nije dogodilo prvi put dogodilo. To je zaista prestrašno, kaže čitateljica koja je poslala video snimljen u Osnovnoj školi Dobriše Cesarića u Požegi. Na njemu se vidi kako su se dvije učenice sedmog razreda potukle u učionici. Ravnateljica Zvjezdana Krip kaže da su  dobre prijateljice i da imaju odlične ocjene.
- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Odmah sam razgovarala s njihovim roditeljima, a u srijedu ćemo imati i sjednicu razrednog vijeća. Na njoj ćemo razgovarati o sankcijama - rekla je Zvjezdana Krip. Dodaje da su nastavnici bili na hodniku za vrijeme odmora, ali da je nemoguće kontrolirati cijelu školu.
- Škola je puna paviljona i svi bi učitelji morali biti na hodniku. Puno radimo s djecom i naša škola je uključena u UNICEF-ov projekt "Stop nasilju među djecom" - objasnila je Krip. Roditelji djevojčica su u šoku i kažu da su one bile izmanipulirane.
- Druga djeca su ih huškala i gurala jedu na drugu. Na kraju su ispale naivne - rekla je mama jedne djevojčice. Dječja psihologinja Gordana Buljan-Flander je naglasila da djeca agresivnošću često žele steći popularnost u društvu.
- Jedni se tuku, a drugi navijaju i često snimaju tučnjave. No važno je raditi i s jednima i s drugima - kaže Buljan-Flander. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gnjevna 13.11.2008.

    samo bih htjela reći.....da osoba koja je ovo poslala je zapravo jako jadna.....na jako prljav način ste zaradili tih 100,200 ili koliko kuna.....ali neka....ima netko tko sve vidi...i toplo se nadam da će vam se duplo vratiti......pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare