To je to što me zanima!

Učenici ne žele na nastavu zbog otpuštenog profesora

Učenici Medicinske škole u Puli kažu da učitelju brane rad jer nema položen stručni ispit, koji polaže 25. studenog. U posjet su pozvali Primorca
Vidi originalni članak

Svih 200-ak učenika pulske Medicinske škole u Puli u četvrtak su izašli na ulice i odbijaju do daljnjeg vratiti se na nastavu zbog profesora škole koji je otpušten.
- Nitko od danas više neće sjesti u školske klupe dok se naš profesor Srećko Perinić ne vrati na nastavu. Njemu ugovor istječe 13. studenog, a danas su mu rekli da više ne treba dolaziti na nastavu. Maturantima on predaje pet predmeta i mi nećemo izaći na maturu i ne želimo nikog drugog da nam predaje te predmete jer je on najbolji profesor u školi - u glas su govorili učenici. "Srećko, mi te volimo!", "Nećemo u školu dok se ne vratiš!", "Primorac, pojavi se u našoj školi!", izvikivali su školarci. Profesor Srećko Perinić izašao je pred učenike sa suzama u očima.
- Hvala vam puno na podršci, ali idite na nastavu - obratio se učenicima koji su ga grlili. Na pitanje što dalje, profesor je kazao da za sada ne može komentirati te da mu je jako teško.
- On nam predaje internu kirurgiju, anatomiju i fiziologiju, ORL te još predmeta. Izbacuju ga jer nema položen stručni ispit koji polaže 25. studenog. Molimo ministra Primorca da dođe u našu školu i da vidi da ovdje nema demokracije. Mi u školu nećemo. Ovo je naša bitka - oštro su kazali učenici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • momci za pobjede 10.11.2008.

    molim vas...sutite vi koji neznate...i nepricajte nebuloze.....ovo sa je ostavljo komentar da prosvjedujemo samo radi markiranja je 100% ravnateljica il pedagogica...hahha...dragi i poštovani...vidjet cemo ko ce pobjediti na kraju....VRATITE NAM SRECKA!!!!!!

  • XxYy 06.11.2008.

    Da se prosvijed odrzava poslje nastave nebi ni jedan učenik ostao,ovo je cisto markiranje iz škole a što se tiće profesora skoro svi su za to da ostane jer poklanja ocjene i puši s profesorima a to što nitko nije naučio osnovne predmete koji su potrebni za medicinu nikome ništa...čovijek je dobar ali definitivno nije za profesora

  • sista 06.11.2008.

    ma dajte molim vas.....taj covjek je tolko toga napravio za nas i sad da ga samo tako pustimo ma nema sanse...ja sam prva izasla na prosvjed i zadnja cu otic.....doktore srecko perinicu legendo nasa drze se mi smo uz tebe i preko nas mrtvih ides van iz skole....pozdrav od ft crewa i ostatak naroda velika podrska a onaj ko misli da markiramo samo zato da nebudemo u skoli grdno se varate jer meni je u cilju postat netko i nesto a ne klosar koji ispija pive ispred nekog ducana

Komentiraj...
Vidi sve komentare