To je to što me zanima!

Učenici se potukli u busu, jedan ispao kroz staklo

Učenici srednje škole iz Zadra nakon tučnjave i naguravanja razbili su stražnje staklo autobusa Liburnija te je jedan ispao i teško ozlijedio ruku
Vidi originalni članak

Srednjoškolac B. K. (16) je slomio šaku, vjerojatno i iščašio rame i ozlijedio nogu pa je hospitaliziran u zadarskoj bolnici.
- Ja sam kriv - kazao je u ponedjeljak, odmah nakon pada. Bio je pri svijesti i nije krvario. Hitna pomoć došla je kroz pola sata. Do tad su mladića putnici i vozač makli s ceste i utoplili dekom zaštitivši ga od kiše. Bus je vozio Vice Čulina, koji je nedavno spasio pun autobus djece koji se zapalio u vožnji. Vidio je komešanje na zadnjem sjedalu, ali to je kaže, redoviti scenarij u autobusima gradskog prijevoza koje vozači ne mogu i nemaju ovlasti spriječiti. Sukobila su se dva mladića, A.Z. (17) i B.K. (16), koji su inače prijatelji iz istog mjesta, a skupa su se družili u osnovnoj i srednjoj školi. Navodno je A.Z ustao kako bi sišao na sljedećoj stanici, a B.K. ga provocirao gađajući ga papirićima i psujući mu majku sa zadnjeg sjedala. Naguravali su se, a onda se A.Z. uhvatio za rukohvat i nogama pogodio kolegu u prsa. On je od siline udarca izletio kroz zadnje staklo na cestu, teško se ozlijedivši. Iz suprotnog smjera naišao je Stojan Viduka (54) iz Pridrage, kojemu su krhotine stakla razbile branik i oštetile lak na dijelu karoserije na passatu. On je stric australskog reprezentativca i bivšeg Dinamovca Marka Viduke.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • entoni 05.12.2007.

    Bjesni u autima,travmajima,autobusima,na cesti, kupite diječoci Helikoptere !

  • maja1996 04.12.2007.

    JA STVARNO NE ZNAM ŠTO JE TOJ DJECI... PONAŠAJU SE KAO DIVLJACI...

  • leeloo 04.12.2007.

    divljaci...od još gorih roditelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare