To je to što me zanima!

Učenik (17) htio ući u vlak te skliznuo i pao pod vagon

Na željezničkoj postaji u srijedu oko 19.30 sati u Slavonskom Brodu 17-godišnji učenik pao je pod vlak. Želio je što prije ući u vagon i poskliznuo se
Vidi originalni članak

Na željezničkoj postaji u srijedu oko 19.30 sati u Slavonskom Brodu 17-godišnji učenik pao je pod vlak. Mladić je želio što prije ući u vlak, poskliznuo se i pao pod vagon. Zadobio je teške tjelesne ozljede, a liječnici mu pokušavaju spasiti nogu.
- Mi smo na opasnosti upozoravali i u školama i raznim obavijestima, a njihova silna naguravanja i žurba oko ulaska u vlak dovele su do ove nesreće - izjavio je za HRT pomoćnik šefa željezničke stanice Slavonski Brod Zdravko Alilović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • aliabazai 21.04.2008.

    svi ste vi pametni! zasto nitko ne pogleda drugu stranu priče NAŠ HŽ štedi na vagonim i kostantno godinama se u tri vagona pokušava strpati tisuće ljudi!! dali je toliki problem staviti još koj vagon u kompoziciju??? nije ali ipak je prokleti profit ispred ljudi! ta ekipa koja je svako dan u tim vlakovima je iscrpljena tim glupostima i na kraju radnog dana kad se ide kući svi negdje žele sijesti a gdje jer i ovako je gužva na hodnicima!! MOŽDA NA KROV KAO U AFRICI STO SE RADI,ako smo na to spali gadno nam se piše!!!

  • user_2858 18.04.2008.

    Batina je u raju narasla...ja sam kao klinac dobivao po dupetu kad sam nesto krivo napravio tako da mi to vise nije niti palo na pamet...djeca nisu dovoljno zrela da bi iz razgovora izvukli pouku.

  • dimitri_lukin 17.04.2008.

    Dovoljno je samo svaku vecer doci na gl. kolodvor u Zagrebu dok klincurija ide iz skole, i nagledat cete se svakakvih sranja. Njima trebaju takve batine da im vise nece pasti na pamet nesto slicno. A psihologe koji su protiv samaranja neodgojene djece, e njih treba baciti pod vlak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare