To je to što me zanima!

Učenik koji pao kroz prozor ima ozljede unutarnjih organa

SPLIT: Učenici su počeli vrištati, a cijela škola podigla se na noge. Hitna je dječaka prevezla u bolnicu, a doznajemo i kako su neki profesori zatražili pomoć zbog šoka
Vidi originalni članak

Nesretni 15-godišnjak, koji je u petak tragično nastradao u padu s trećeg kata Ekonomske škole u Splitu, i dalje je kritično i liječnici se bore za njegov život. Dječak je pretrpio brojne prijelome i zadobio teške ozljede unutarnjih organa.

A sve je počelo kao dječja igra. Neslužbeno doznajemo da su se učenici u razredu nabacivali s njegovom pernicom. Netko od učenika bacio ju je u zrak i pernica je pala na betonski podest ispod prozora. Dječak se popeo na prozor i pokušao doći do pernice. Tada se najvjerojatnije sapleo, izgubio ravnotežu i pao s trećeg kata, s 11 metara visine. 

Učenici su počeli vrištati, a cijela škola podigla se na noge. Uskoro je stigla i Hitna pomoć koja je dječaka prevezla u bolnicu, a doznajemo i kako su neki profesori zatražili pomoć zbog šoka.

Policija je uskoro obavila očevid i zaključila kako nema elemenata kaznenog djela, te kako se radi o nesretnom slučaju. I dan nakon tragedije djelatnici škole su šokirani nesrećom i nisu bili u stanju komentirati tragediju.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kpj 26.05.2014.

    slazem se s vecinom da to nije bila djecja igra,naime isla sam i ja u tu skolu pa dobro znam sto je to zlostavljanje a ta je skola i poznata po nasilnicima koji misle da su iznad svih i da imaju pravo iz dana u dan verbalno i fizicki zlostavljati druge. vjerujem da je to cin zlostavljanja ali mislim da nitko nije htio da se takva tragedija dogodi, i kakav je to profesor koji dopusta da se priko njegovog sata dobacivaju i bacaju pernice a i uz to da ne primjeti da mu se ucenik penje na prozor. veoma neodgovorno ali sta je tu je. mislim da profesoru i ostaloj djeci nije lako a najteze je tom decku koji se bori za zivot i njegovim roditeljima koji neznaju hoce li im dijete prezivjeti. nadam se da ce se decko oporaviti a ostali da ce izvuc pouku ako zele biti ciste savjesti!!

  • vanilijica 26.05.2014.

    Slažem se sa mnogima kad kažu da je to zlostavljanje a ne samo dječja igra.Esad kad jse dogodila tragedija sad je kasno za isprike. Daj Bože da se dječak oporavi i da sve prođe bez posljedica. Roditelji vi ni ne znate kako se ponašaju vaša djeca kad vi niste ublizini zato im svaki dan ukazujte kako se trebaju odnositi sa svojim prijateljima i da mobing može imati gadne posljedice. Djevojćica sigurno nije htjela da se to tako završi ali je svoju igru preduboko zaigrala.

  • NIAGARA 25.05.2014.

    Meni nije jasna jedna stvar. Je li se sve ovo dešavalo preko sata ili preko malog odmora??? Može li koji novinar to napisati jer sam negdje procitala da se to desilo 10 minuta prije velikog odmora što znaci da je bilo na satu. Ako je to istina gdje je i što je radio profesor???

Komentiraj...
Vidi sve komentare