To je to što me zanima!

Učenika nisu mogli spasiti, srušio se i umro na cesti

ZAGREB: Davor (16) trčao je za busom, srušio se i preminuo. Cijeli dan se žalio na bolove u prsima. Sljedeći tjedan trebao je proslaviti 17. rođendan
Vidi originalni članak

Buketom bijelih ruža i zapaljenom bijelom svijećom na hodniku zagrebačke srednje Elektrostrojarske i obrtničke škole učenici su se u petak oprostili od prijatelja Davora (16). Većina ih je međusobno u nevjerici prepričavala situacije koje su s njim doživjeli. Davor je u četvrtak nakon završetka nastave s prijateljima krenuo kući. Potrčali su kako bi stigli na autobus u Selskoj ulici, čije stajalište je nedaleko od škole.
- S Davorom su bila još tri mladića. Dvojica su stigla na autobus prije zatvaranja vrata, a Davor i još jedan mladić nisu. Davoru je, dok je trčao, naglo pozlilo i srušio se. Ubrzo su na mjesto tragedije stigle profesorice koje su također krenule kući. Nije mu bilo spasa. Svima nam je jako teško. Ne znam je li imao zdravstvenih problema - rekao je ravnatelj škole Anto Delač.
Majka prijatelja koji je trčao na bus s Davorom u petak ujutro posjetila je ravnatelja. Rekla mu je kako se njezinu sinu Davor tog dana žalio na bol u prsima. Policija još ne zna uzrok smrti. Na tijelu nisu pronašli tragove nasilja. Obdukcija će pokazati uzrok smrti.

TREBAO JE SLAVITI 17. ROĐENDAN
Psihologinja je u petak na nastavi dočekala Davorove kolege iz 2b i pružila im podršku. Smatra kako je najvažnije osigurati im čin opraštanja od prijatelja. Prijatelji su mu na Facebooku otvorili grupu Davor R.I.P. Sljedeći tjedan Davor je trebao proslaviti 17. rođendan.

LIJEČNICI HITNE SU GA POKUŠALI OŽIVJETI
U blizini je prolazilo vozilo Hitne pomoći. Netko ih je zaustavio. Liječnici su uzalud na podu pokušavali reanimirati mladića.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Ozzy 17.09.2010.

    bol u prsima i umro? :/ i ja osječam bol u prsima jedno duže vrijeme i mogu reč da me sad malo i strah

  • aspirin 17.09.2010.

    ...iskrena sućut...žalosno je da plaćamo zdravstveno, a nikakv e koristi od toga..kad sam ja išla u školu...sistematski pregled je bio obavezan jednom godišnje.Moje dijete ide u 2r osnovne,a na počeku 1r osnovne su nam rekli da će sistematski imati tek u 7. razredu jer zdravstvo nema novaca da bi djeca išla na sistematski svake godine...Stvarno jadno i žalosno, kao i sve ostalo u ovoj šugavoj ,,lijepoj,, našoj!

  • Scully_fiume 17.09.2010.

    JEBENA ŠTETA :( rip

Komentiraj...
Vidi sve komentare