To je to što me zanima!

Učitelji iz šale električnim kabelom vezali učenika

Dječaka (16) iz Kenta prisilili su da leži na podu učionice dok su mu ruke i noge vezali električnim kabelom. Kolege su sve snimili mobitelom
Vidi originalni članak

Učitelje zlostavljače Davida Hollanda i drugog poznatog samo pod imenom O'Neill koji su vezali dječaka tijekom nastave su suspendirani. U školi su ovaj incident objasnili kao "šalu koja je otišla predaleko". Na snimci se jasno vidi kako dječak leži na podu vezan električnim kabelom, a oko njega stoje školske kolege i jedan od učitelja. Učenika je na kraju odvezao drugi učitelj. Vezani dječak inače ima problema sa srcem, a roditeljima od srama dugo nije ispričao što ga je u školi toliko istraumatiziralo. Incident je na kraju prijavio stariji učenik iz škole koji je vidio slike i videosnimku iz mobitela.
- Ovakvo zlostavljanje možemo očekivati u Guantanamu ili na videosnimkama koje objavljuje Al-Qa'ida, a ne u jednoj skupoj privatnoj školi - kažu u policiji.
Dječakove roditelje šokiralo je ponašanje učitelja, pogotovo jer škola otpušta učenike koji prostače, a istodobno zlostavlja uzorne učenike. U samo tri tjedna iz škole su izbacili oko 100 učenika zbog prostačenja. Akademija Folkestone privatna je škola koju pohađa oko 1000 učenika.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare