To je to što me zanima!

Učiteljica (32) poslala svom učeniku selfie s golim grudima

SAD: Andrea Slade tvrdi da joj je učenik ukrao mobitel i da je fotografija bila za njezinog muža. No istražitelji tvrde da imaju dovoljno dokaza da je Slade kriva
Vidi originalni članak

Andrea Slade (32) iz Alabame u SAD-u optužena je da je maloljetnom učeniku slala svoje selfie s obnaženim grudima. Ona je u školi predavala prirodne znanosti i opisivali su je kao pragmatičnu. Ranije nije imala problema sa zakonom niti se itko na nju žalio. Na stranicama škole za ovu majku dvoje djece piše da je "sretno udana". 

No sada su protiv nje iznesene vrlo ozbiljne optužbe

Tijekom ljeta navodno je maloljetniku poslala selfie. Na fotografiji se vidi kako je Slade koja izgleda sneno rukom podigla svoj plavi pulover tako da joj se vide grudi. Martha Peek, direktorica škole je učiteljicu, nakon što je saznala da je protiv nje pokrenuta istraga, poslala na odmor.  

- Slučaj smatramo ozbiljnim i odmah smo reagirali - rekla je Peek za NBC. Slade tvrdi da je selfie bio namijenjen njezinom suprugu. Tvrdi da joj je učenik ukrao mobitel i poslao svojim kolegama njezin selfie. 

No istražitelji tvrde da imaju dovoljno dokaza da je Slade poslala fotografiju maloljetniku. Istraga još nije završena, a proces protiv učiteljice bi trebao početi 8. rujna. Nakon toga će škola odlučiti hoće li učiteljici dati otkaz ili ne. 

Pat Guyton iz centra za zaštitu djece kaže:

'Što učiteljice tjera na takvo djelo? Neki ljudi jednostavno imaju potrebu pokazati svoju seksualnu moć. Ali jedno ne shvaćaju, kada takva fotografija bude objavljena na internetu, više nikada neće nestati'. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • moslavina995 30.08.2015.

    Nije napravila ništa loše ako njoj to ne smeta.Učeniku ako je normalan to ne bi trebalo biti nikakav problem.Po ovim i drugim medijima ima puno škakljivijih slika i tema, a ispada da se više ništa ne smije vidjeti ni pokazati.S druge strane puno gore zlo na svakom koraku i nikome ništa. Zar je to gore od stupanja u brak dvoje muških pedera ili kada guz..u jedan drugoga!!? Ludog li vremena,ludih ljudi,čudnih medija.

  • gogo3 30.08.2015.

    bem ti sliku,ja mislio zvono mi isključeno...

  • fantazist 30.08.2015.

    A gdje se može vidjeti taj selfie? Kako komentrati na neviđeno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare