To je to što me zanima!

Učiteljica će na Internetu uživo prenositi svoj porod

SAD: Lynsee će za par dana roditi prvo dijete. S njom će u rađaonici za poroda biti i kamerman, a snimka rađanja će se emitirati uživo na internetu
Vidi originalni članak

Učiteljica Lynsee (23) iz Minnesote intiman trenutak poroda prvog djeteta odlučila je podijeliti s cijelim svijetom. Posljednjih mjeseci o svojoj trudnoći piše na internetskoj stranici momslikeme.com. Za par dana više od tisuću žena i ostalih korisnika interneta moći će uživo na toj stranici pratiti njezin porod.
- Suprug i ja želimo to iskustvo podijeliti sa svima - rekla je Lynsee. Član te internetske stranice postala je kako bi s trudnicama i majkama razmjenjivala savjete i iskustva te raspravljala o brojnim problemima. Vrlo brzo o svojoj je trudnoći izvještavala na blogu. Svakoga dana opisivala je svoja iskustva, a cijeli "izvještaj" završit će sa prijenosom poroda.
- Suprug je isprva oklijevao, no nakon što smo sa administratorima dogovorili da prikaz poroda bude 'pristojan' on je pristao na projekt - rekla je buduća majka. Kamerman će u rađaonici biti sa Lynsee, njezinim mužem i majkom te s babicom. Druga kamera bit će u uglu rađaonice. Lynsee je pojasnila da porođaj neće snimati iz perspektive u kojoj će biti babica.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • darkan 06.11.2009.

    nadam se da ce roditi nilskog konja

  • trešnja 06.11.2009.

    Sad se sve snima,jer je ljudima stalo da to podijele sa cijelim svijetom ...nek mi netko objasni što je to intima i gdje je njezina granica? Zašto nam je onda čudno kad se tako liberalni roditelji odluče za liberalni odgoj svoje još liberalnije djece i kad ta ista djeca vode tako liberalnu ljubav skoro pa nasred ulice...ovo je samo slijed događaja počevši od kamere u spavačoj sobi,rađaoni itd.

  • gata 06.11.2009.

    rođenje djeteta je prekrasna ali i privatna stvar roditelja, mislim da nije u redu nešto takvo dijeliti s bilo kim (u ovom slučaju s cijelim svijetom)

Komentiraj...
Vidi sve komentare