To je to što me zanima!

Učiteljica djeci govorila da je homoseksualnost bolest

Zagreb: Roditelji su se žalili na vjeroučiteljicu Jelenu Ćorić-Mudrovčić koja je na vjeronauku djeci rekla kako je homoseksualnost bolest...
Vidi originalni članak

Roditelji osmaša iz zagrebačke Osnovne škole Bartola Kašića, zgroženi su predavanjem njihove vjeroučiteljice Jelene Ćorić-Mudrovčić. Na stu vjeronauka ona je učenicima rekla da je homoseksualnost bolest, piše Slobodna Dalmacija.
- Kćer odgajam da poštuje razlike među ljudima. Ona zna da homoseksualnost nije bolest, te je tako rekla i profesorici, a naravno i meni - rekla je majka jedne učenice. Učenici osmih razreda te škole kažu da ta ista vjeroučiteljica  dopušta učenicima, koji ne slušaju vjeronauk, da vrijeme na sat prikrate kartanjem. Sve to odbacio je ravnatelj škole, Mile Mudrovčić.
- To su sve bedastoće. Sigurno se nisu žalili roditelji, nego jedna majka. Dobro znam o kome se radi, njezino dijete ni ne ide na vjeronauk - rekao je ravnatelj. Dodaje kako vjeroučiteljica nije rekla ništa što ne stoji u planu i programu.
- Ako tamo piše da se među nastrane pojave može svrstati homoseksualnost, onda to nije njezina greška - tvrdi ravnatelj Mudrovčić.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • ecolozzi 18.10.2009.

    Nego što nego je bolest.Ja nikako nemogu shvatiti da se dva tipa guze u bulju.Odvratno.Rađe ću umrijeti nego to podržavati.

  • rođin rođo1 17.10.2009.

    dobro može ovako?nije naša mila puna debila,već je naša mila puna homoseksualaca i pedofila........

  • rođin rođo1 17.10.2009.

    nije naša mila puna debila,već nažalost naša mila je puna pedera i njima sličnih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare