To je to što me zanima!

Učiteljica spavala s učenikom na maturalnoj, uhvatili ih u sobi: 'Tehnički, još ga nisam taknula'

Melissa Tweedie radila je u školi kao profesorica tjelesnog. Na maturalnoj zabavi je popila pa učenike pitala: 'Možemo li na trenutak zaboraviti da sam vam učiteljica?' Nakon maturalne završila je s njima u hotelu
Vidi originalni članak

U Škotskoj je počelo saslušanje o slučaju iz 2017. godine. Melissa Tweedie, u to je vrijeme imala 23 godine i radila je kao učiteljica. Optužili su je za neprimjereno ponašanje s bivšim učenicima na maturalnoj večeri. Kako piše Mirror, Melissa je pila s njima, neprimjereno ih dodirivala, a s jednim bivšim učenikom je spavala nakon maturalne večeri.

Zbog zaštite prava dječaka, na saslušanju su ga naveli kao učenik A. On je dao iskaz o tom slučaju iz 2017. godine. Melissa mu je bila profesorica tjelesnog. Rekao je da mu je žao što se protiv nje vodi istraga.

Priznao je da ju je poljubio u hotelu i da su potom otišli u njegovu sobu gdje su spavali. Dodao je i da je popio dosta te večeri.

'Možemo li zaboraviti da sam vam učiteljica?'

Tvrdi da je gospođica Tweedie, koja sada živi u Dubaiju i radi kao učiteljica joge, prenoćila u sobi i otišla oko 8 ujutro.

- Nismo imali nikakav odnos prije maturalne večeri. Gospođica Tweedie sjedila je za našim stolom, ona nije pila, ja jesam - ispričao je učenik na saslušanju.

POHOTNA UČITELJICA Učiteljica koja je spavala sa svojim učenikom je u zatvoru. Muž je ostao s njom. Čeka je

Nakon maturalne večeri, studenti su rezervirali sobe u hotelu koji je bio blizu. 

- Nisam pozvao Tweedie u hotel, ne znam kako je dospjela tamo. Ostali smo sami u sobi, poljubili smo se, nitko to nije inicirao. Sišli smo dolje i seksali se u mojoj sobi. Ona je prenoćila, a oboje smo otišli u osam. Zaista mi je žao Tweedie. U mojim očima to nije bio seks s učenikom, ja sam maturirao, ovo se moglo dogoditi i u noćnom izlasku - dodao je.

Tweedie, koja nije bila prisutna na saslušanju, navodno je dosta popila prije nego što je rekla učenicima:

"Možemo li se na trenutak ponašati kao da nisam učiteljica".

'Tehnički, nisam ga još dotaknula'

Na saslušanju su naveli kako su učiteljicu i bivšeg učenika zatekli u subi na krevetu.

- Drugi učenik je ušao u sobu i vidio ih je na krevetu. Učiteljica je odgovorila: 'Tehnički, nisam ga još dotaknula'.

Ako je optuže, Melissa bi mogla dobiti zabranu rada u svim školama u Škotskoj.

'Imala je kratku haljinu s velikim prorezom'

Jedna od svjedokinja na saslušanju bila je profesorica Heather Prentice (60), koja je radila u istoj školi s Melissom. Ispričala je kako su profesori bili zabrinuti Melissinim ponašanjem kao i odjevnom kombinacijom.

Smatrali su da haljina s velikim prorezom nije prikladna za tu svečanost.

- Haljina joj je bila jako kratka, kasnije tijekom večeri vidjela sam je kako pleše s čašom vina u ruci. Bila je među bivšim učenicima. Kasnije je s učenikom s kojim je spavala ispijala žestice za šankom. Pitala sam je kako će kući i da joj možemo srediti prijevoz, ali odbila je. Mi smo se sami vratili u hotel, kasnije smo i pregledavali kamere da vidimo je li se vratila. Poslali smo joj i poruku, ali nije odgovorila - ispričala je profesorica.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • MARKO1977 11.09.2023.

    sto znaci da ga nije ni taknula?

  • gowron 11.06.2023.

    Moje su imale brkove i sise u rukavima

  • ivanz 11.07.2022.

    Free Melissa!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare