To je to što me zanima!

Učiteljica spavala s učenikom, na sudu su pokazali snimku kako mu stavlja ruke u hlače

Monica Young (23) rekla je da se ne osjeća krivom ni po jednoj od 12 točaka optužnice. Terete je da je spavala s učenikom (14). Ako je osude, mogla bi dobiti i 12 godina zatvora
Vidi originalni članak

Tužitelji tvrde da je Monica Young (23) u više navrata napala dječaka (14) kojem je i slala eksplicitne fotografije, prenosi The Sun.

U jednoj od tih situacija snimile su ih kamere u školi.

Na sudu su prikazali snimku na kojoj se vidi kako stavlja dječaku ruke u hlače. Monica je rekla da se ne osjeća krivom ni po jednoj od 12 točaka optužnice. Ako je osude, mogla bi dobiti 12 godina zatvora.

Young je policija uhitila u njezinom domu u Greenacreu 10. srpnja. Nakon uhićenja, policija je zaplijenila njezin automobil te mobitel i laptop. Sudac Kate Trail, koji je zadužen za slučaj učiteljice, prvo je odbio zahtjev za jamčevinom.

No, uz pomoć odvjetnika, Young je ipak puštena na slobodu te se sada nalazi u kućnom pritvoru i mora poštovati policijski sat. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Dalibor0704 10.02.2021.

    Nije loša (m)učiteljica, pa me čudi da se (m)učenik bunio. S druge strane ima gomila profa iz gimnastike koji osnovnoškolke pipaju za vrijeme vježbanja.

  • kormilar 09.02.2021.

    Mlađe je slađe!

  • 09.02.2021.

    Sto je licemjerstvo, ona u zatvor a onu francusku "damu" jos docekuju uz predsjdnicke pocasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare