To je to što me zanima!

Ucjenjivali gay svećenike da će ih prijaviti pa im izvlačili novac

Muškarci su se sa svećenicima povezivali preko Facebooka i pravili su se da su homoseksualci. Kasnije su im prijetili da će ih prijaviti te su izvlačili novac od njih
Vidi originalni članak

Talijanska policija je uhitila dva muškarca za koje sumnjaju kako su bili u kontaktu s gay svećenicima na Facebooku te su ih kasnije ucjenjivali i od njih tražili novac. Kako su izvijestili iz policije, ucjenjivači su se na Facebooku pravili da su i sami homoseksualci kako bi ih mogli ucjenjivati.  Svećenici koje su ucjenjivali imaju između 40 i 50 godina, a služe u crkvama na području Sicilije i Lazija u Italiji. 

Muškarci koji su od njih tražili novac da ih ne prijave Vatikanu u jednom su trenutku zatražili 200 eura od jednog svećenika, a njihov kolega ih je odlučio prijaviti. Pozvao je policiju te im je kazao kako njegove kolege ucjenjuju. 

Svećenici su navodno pokušali 'pobjeći' od ucjenjivača, ali su oni počeli zahtijevati sve više i više novca. Prijetili su im kako imaju fotografije koje dokazuju da su homoseksualci te da su u vezama i s drugim svećenicima, javlja Corriere del Mezzogiorno.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • starstar 27.07.2011.

    Nema nista goreg od gayeva koji idu u popove..Lizu straznjice onima koji ih negiraju, degradiraju i pljuju...Gade mi se takve face (ne gay populacija nego gay popovi...tj...popovi opcenito...)...

  • Sonador 27.07.2011.

    Jako zanimljivo kako se Crkva selektivno odnosi prema zakonima; kad im ne pašu ignoriraju ih, a kad od njih imaju koristi služe se njima... Ako žele zaštitu policije i pravosuđa neka predaju u ruke civilnog zakona svoje pedofile i kriminalce.

  • nick the dick 27.07.2011.

    da li su se oglasile i homosexualne udruge da obrane svećenike pošto su i oni gay ili te udruge imaju fobiju prema svećenstvu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare