To je to što me zanima!

Udarac je bio toliko snažan da je mladić na mjestu preminuo

TEŠKA NESREĆA: A. L. (26) iz Levanjske Varoši poginuo je u Kanfanaru kada je, zbog prevelike brzine, autom sletio s ceste i udario u stup javne rasvjete
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 3.30 sati  nedaleko od Tvornice duhana Rovinj u Kanfanaru, poginuo je A. L. (26), vozač automobila marke Seat Arosa, iz Levanjske Varoši, kod Đakova.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Policija kaže da je do sada utvrđeno da je uzrok nesreće neprilagođena brzina zbog koje je vozač prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio na travnatu površinu te lijevom bočnom stranom udario u stup javne rasvjete.

Na mjestu događaja vidljivi su tragovi kočenja, ali udar je bio toliko snažan da je nesretni mladić na mjestu poginuo.

Na mjesto događaja su osim policije i Hitne pomoći izašli i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Rovinj, te dežurni državni odvjetnik Tihomir Červar koji je s policijom obavio očevid. Tijelo poginulog prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice radi obdukcije.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • martinaradnicpekar@gmail.com 04.05.2018.

    Prijatelju nazalost nema te vise nisi snama jos uvjek se nemogu pomirit s tim jako nam falis pocivaj u miru anđele

  • AS39 05.10.2017.

    Srami te se Vi koji stavljate ove glupe komentare ,što Vi znate o mome Bratu .Neću nikoga prozivati ali ako ne znate ništa o njemu i ne pišite gluposti i ne rugajte se tuđoj boli i muci.Hvala.

  • Hristos se rodi 05.10.2017.

    Kad.monstrumi komentiraju, lik je radio duple smjene ko zivotinja kao glavni kuhar u hotelu I vjerojatno.zaspao pokoj mu vjechni

Komentiraj...
Vidi sve komentare