To je to što me zanima!

Udarao po restoranu pa mu je vlasnik palicom slomio nogu

Zagreb: Vlasnik restorana R. B. (49) u restoran nije pustio A. D. (47), koji je počeo udarati po ulazu, nakon čega je izašao R. B. s palicom u ruci i udario ga po nozi
Vidi originalni članak

U noći sa subote na nedjelju oko 1 sat u Boškovićevoj ulici u Zagrebu potukla su se dvojica muškaraca pri čemu jedan teže ozlijeđen. 

Vlasnik restorana Sorriso R. B. (49) u restoran nije pustio A. D. (47). A.D. je počeo udarati po ulazu u restoran, nakon čega je izašao R. B. s palicom u ruci i udario muškarca po nozi. A. D. je s teškim ozljedama prevezen u Traumatološku bolnicu. 


Idi na 24sata

Komentari 27

  • japanokinez 24.09.2012.

    Poznavajući hrvatski zakon, kad ozlijeđeni lik izađe iz bolnice i uzme ekipu Čedo Prodanović-Nobilo-Sloković, ovaj drugi s palicom, proklet će dan kad mu je to palo na pamet. Zakon je na strani polomljenog i tu mu pomoći nema. Može recimo polomljeni reči kako je malo glasnije pokucao da mu otvori jer je morao na WC, inaće bi se usrao u gaće.

  • 24.09.2012.

    Palicom? Nisu čuli za humanije načine savladavanja - sprej suzavac, elektrošoker, pa ljudi snađite se, kupiš komad ribarske mreže, ovaj vani lamata a dvojica ga zamotaju za sekundu i zavežu ko salamu do dolaska policije. Malo kreativnosti umjesto prijave za pokušaj ubojstva.

  • Šarlota 24.09.2012.

    Kad pročitam i ovako "šturi" članak, ali sa sasvim dovoljno podataka o počiniteljima, požalim što nema više nekadašnje milicije jer ovaj vlasnik se nebi izjednačio sa nasilnikom i imao posla sa policijom i optužbom za nanošenje teže tjelesne ozljede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare