To je to što me zanima!

Udarila Fordom u ogradu i zid, motor od siline udarca ispao...

Vozačica (34) je ozlijeđena u prometnoj nesreći u Ražinama. Vozačica srećom nije životno ugrožena. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina i stari, izlizani pneumatici na kotačima
Vidi originalni članak

Vozačica stara 34 godine teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u 6.55 sati dogodila u Ražinama kraj Šibenika. Državnom cestom D 59 34-godišnjakinja je vozila Ford šibenskih registarskih oznaka prema Šibeniku.

POGLEDAJTE VIDEO: Motor je zbog siline udarca ispao iz karoserije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Zbog brzine neprilagođene uvjetima kolnika i izgubila je kontrolu. Prešla je na suprotnu stranu ceste, udarila u ogradu dvorišta, od koje se odbila, ponovno prešla čitav kolniki zaustavila se na njegovom rubu. O silini udara svjedoči i motor koji je izletio iz karoserije.

Uzrok nesreće je, utvrdila je policija, neprilagođena brzina i stari, izlizani pneumatici na kotačima Forda. Naravno, presudna je bila i kiša koja neposredno prije nesreće namočila kolnik. Žena je s teškim ozljedama prebačena u šibensku bolnicu, ali život joj nije ugrožen. Kad se oporavi, dobit će dvije prekršajne prijave, zbog 'ćelavih' guma i zbog izazivanja prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • toby 19.02.2016.

    kupio babac skupi mobitel pa nije za gume ostalo

  • Uragan_1 19.02.2016.

    Mora da mob ne skida sa uha, za izludjeti.

  • ab ovo 19.02.2016.

    kvalitetne čelestonke

Komentiraj...
Vidi sve komentare