To je to što me zanima!

Udario čovjeka na TV-u: Prijeti mu i do sedam godina zatvora

Policija u Rusiji je nakon incidenta na televiziji pokrenula istragu protiv medijskog mogula Alexandera Lebedeva. Prijeti mu ista kazna kao i punk grupi Pussy Riot
Vidi originalni članak

Ruskom milijarderu Alexanderu Lebedevu (52) prijeti do sedam godina zatvora nakon što su ga u srijedu osudili za huliganizam, jer je u emisiji uživo prošle godine udario Sergeja Polonskog. Policija u Rusiji je odmah nakon incidenta pokrenula istragu protiv medijskog mogula. 

Muškarcu prijeti jednaka težina kazne kao punk grupi Pussy Riot, koje su kao i on glasne zagovornice protiv režima predsjednika Vladimira Putina, javlja Daily Mail.

Mediji koji su u vlasništvu Lebedeva poznati su po snažnoj borbi protiv korupcije, a njihov vlasnik uvjeren je kako mu se sudi zbog političkih razloga. Njegovi prijatelji javno su ispričali kako je Lebedev zapravo žrtva političkog nasilja.

- Nisam za nasilje, ali ovakva kazna u mom slučaju nije pravedna. Ovo je ekstreman odgovor na nešto što je bilo na televiziji prije nekoliko mjeseci - rekao je Lebedev. On i Polonski su se u emisiji na TV-u posvađali zbog globalne krize. Lebedev je nakon tučnjave rekao kako ne vidi razlog zbog kojeg je Polonski njega prvi trebao udariti.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • maarko007 30.09.2012.

    zbog jednog udarca dobio 7 godina?pa sta onda seljaci kod nas u hrvatskoj koji ubiju boga u nekome?dobiju eventualno uvjetnu!!

  • Silovana paprika 30.09.2012.

    Ja tražim da me netko "pukne" ne mora biti milijarder već milijunaš...pa bih stavio ovratnik na jedno 15-ak dana ... pa bih počeo mucati...i tako još kojekakvih sitnica i tražio odštetu od milju...pošteno....samo neće nitko da me "pukne" (ne u dupe,nisam derpe!)

  • Magellan 29.09.2012.

    Kretensko ponašanje i kretenski potez. Zaslužuje da ga se kazni jer je tresnuo tipa - zašto? Jer se razilaze u mišljenjima. Treba tikvanu pokazati da ne može raditi što ga je volja ali 7 godina za ovo je previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare