To je to što me zanima!

Udario curicu (6), ostavio automobil te je pobjegao

IDE U ZATVOR: Vozač (49) Mercedesa je dobio 19 dana zatvora i 2700 kuna kazne. On je u četvrtak udario Laru (6) koja se vozila biciklom
Vidi originalni članak

Željko Udorović (49) je u četvrtak u 19.20 Mercedesom udario Laru Hajpetar (6), koja se vozila biciklom ispred svoje kuće u ulici Grički put u Karlovcu. Teško je ozlijeđena i nalazi se u karlovačkoj Općoj bolnici te čeka operaciju noge.
- Naša Lara se sklonila uz cestu jer je čula kombi kako prolazi, te je nakon njega krenula biciklom uz cestu. U taj čas se začulo kočenje i udarac. Čovjek ju je udario Mercedesom, produžio niže cestom, stao, izišao iz vozila te pobjegao - rekla je Ana Babić, Larina baka. Udorović je vozio neregistrirani Mercedes čakovečkih registracija iako mu je oduzeta vozačka dozvola.
- Vozio sam. Najednom je iza živice izletjela djevojčica na biciklu. Nisam je mogao izbjeći. Nakon nesreće neki ljudi su iz polja motikama krenuli prema meni. Ja sam se prestrašio, pa sam pobjegao - govori Udorović, koji se poslije sam javio policiji. Na sudu su mu odredili 2700 kuna kazne i 19 dana zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ico29 21.05.2010.

    vidio bi on motiku ali iz svog dupeta kad bih ga ja ulovio... skužio je dasa kad je izašao iz auta da je viđen, razmislio malo doma i prijavio se sam iz razloga da ublaži kaznu jer bi mu za par sati pokucali na vrata!

  • Zlatko76 21.05.2010.

    Neču ništa komentirat je ono šta bi napisao o tim romima bi mi admin ionako izbrisao. Slažem se sa večinom komentara ovdje o linču, lomači, progonu, hajkama itd...

  • olnada 21.05.2010.

    Nije u redu njegova reakcija.Ali-imam pitanje:sto radi sestogodisnje dijete samo s biciklom na cesti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare