To je to što me zanima!

Udario i pobjegao, i to dvaput! Pijan skrivio prometne nesreće

Riječ je o 59-godišnjaku koji se vozio autom čakovečkih registracija kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, te je bio pod utjecajem alkohola od 1,28 promila
Vidi originalni članak

U utorak oko 19 sati na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Čakovečkoj ulici u Prelogu, nepoznati je vozač prilikom izlaska s parkirnog mjesta udario u parkirani automobil čakovečkih registracija.

Uslijed jačine udara, auto u koji je udario odbačen je u drugi parkirani auto čakovečkih registracija.

Nakon prometne nesreće, vozač je otišao s mjesta događaja, te je u 19 sati i dvije minute u ulici Antuna Mihanovića ponovno počinio prometnu nesreću. 

Zbog neprilagođene brzine, u  zavoju je djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i udario u auto čakovečkih registracija, kojim je iz tog smjera naišao 32-godišnjak.

Nesavjesni vozač ponovno je pobjegao s mjesta nesreće, ali ga je policija ubrzo pronašla. Riječ je o 59-godišnjaku koji se vozio autom čakovečkih registracija kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, te je bio pod utjecajem alkohola od 1,28 promila.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lun@777 27.12.2019.

    Zbog alkohola i bježanja nakon nesreće će vjerojatno biti dobrano kažnjen, ali zbog isteka prometne dozvole ne smije biti kažnjen. Ako nisu kaznili bivšu ministricu Žalac, koja je udarila dijete, bez važeće dozvole, ne vidim zašto bi ovog kaznili.

  • 27.12.2019.

    Moze se svakome desiti da udari .Ali sjedati pjan za volan i bjezati ne moze.9 godina vozim i nikad nisam pjan vozio

  • budalajlama 27.12.2019.

    Pa nije on kriv, trebala bi im socijalna služba platiti registraciju. I kako će sad oštećeni naplatiti štetu od "oršuša"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare