To je to što me zanima!

Udario je u kamper: Poginuo motociklist kod N. Vinodolskog

Zbog teških ozljeda zadobivenih u sudaru motocikla i kampera u mjestu Povile kod Novog Vinodolskog preminuo je motociklist za sada nepoznatog identiteta, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.
Vidi originalni članak

Sudar se dogodio subotu navečer na Jadranskoj magistrali nešto poslije 20 sati, a policija je izvijestila oko 21 sat da su pokušaji oživljavanja motociklista bili neuspješni.

Prema neslužbenim informacijama, motociklist je u zavoju prešao na lijevu traku i udario u kamper.

Policijski očevid je obavljen, a identitet preminuloga se utvrđuje.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • orkan130570 06.08.2017.

    Covjek je poginuo,neciji otac,sin,muz kad citam pojedine komentare najezim se.Kako vas nije sramota?

  • Istina11_1 06.08.2017.

    Koji komentari kao da je bitno ko je kriv kada je covjek poginuo ? Sramota za komentare i komentatore no bitno je pljuvat i nasladivati se tudim nesrecom. Decka poznajem nije bio pijanac ni bitanga a dragovoljac bivsi pripadnik legendarnih Omega uzoran otac no tu mu je bili sudeno i poginuo ali cemo onda ovoliko zlocestih komentara. Stvarno smo zao narod mi Hrvati nedavnl sebin pogine ko ga znao i ne znao izrazavao je sucut ali ovog decka treba popljuvat samo zato jer je volio vozit motor ?

  • IgorKramarić 06.08.2017.

    Sram vas može biti takvim komentarima. Ne znate ni uzrok niti išta,a svi se pravite pametni. Vi ste svi vozaci u propisima a vozite brzo itd. Ali srati po portalima tu ste najjači

Komentiraj...
Vidi sve komentare