To je to što me zanima!

'Udario je ženu i pobjegao! Na cesti su ostale krvave naočale'

Nepoznati vozač pogazio je pješakinju oko 14.15 sati na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Nakon nesreće je samo pobjegao, a žena je s teškim ozljedama prevezena u bolnicu
Vidi originalni članak

Nepoznati vozač udario je ženu koja je oko 14.15 sati prelazila Aveniju Dubrovnik u zagrebačkom Zapruđu. Prema prvim informacijama, gospođa je teško ozlijeđena te su je vozilom Hitne pomoći prevezli do Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Vozač je pobjegao te policija traga za njim. S obzirom na to da je nesreća bila nedaleko od jedne benzinske pumpe, u istrazi bi mogle pomoći i nadzorne snimke postaje.

- Na cesti su ležale naočale i tenisice. Sve je bilo puno krvi - rekao je jedan od čitatelja 24sata. Zasad istražitelji pretpostavljaju kako je žena pokušala prijeći cestu na dijelu gdje ne postoji zebra. Nakon očevida bit će poznato više informacija.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • nori 🖖 11.10.2018.

    Postoje podhodnici. Nije trebao pobjeći

  • POTPEC 11.10.2018.

    Ma ne lažite više, to se ne dešava u Hrvatskoj. Zar niste čuli danas u saboru druga ministra Kojunđića i njegove vlade.

  • zippysnake 11.10.2018.

    Ako branite tog UBOJICU,isti ste ko i on!! Isto bi mu bilo da je pogazio majku sa bebom, skolsko dijete ili vasu kcer ili sina!! Pa ako ste za njega, svaka vam cast da bi mu dozvolili ubojstvo vaseg djeteta sa odobravanjem! Tog UBOJICU osudit na 10 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare