To je to što me zanima!

Udario je ženu na nogostupu, vukao je 30 metara i pobjegao

Vozač je u Jakšiću kraj Požege udario pješakinju koja je hodala po nogostupu. Na haubi ju je nosio gotovo 30 metara, kada se zabio u ogradu obiteljske kuće. Tada se samo okrenuo i pobjegao
Vidi originalni članak

U Jakšiću pokraj Požege pješakinju (33) udario je automobil dok išla nogostupom. Vozač je oko 18.30 sati išao iz Jakšića prema Rajsavcu, te iz nepoznatog razloga s kolnika skrenuo na pješačku stazu i udario u pješakinju.

Gotovo 30 metara auto ju je nosio na haubi, nakon čega je udario u ogradu ispred obiteljske kuće. Pješakinja je prije udara u ogradu odbačena s haube, a odmah nakon što je udario u ogradu vozač je ubacio u rikverc, okrenuo automobil i pobjegao s mjesta nesreće.

Ozlijeđenu je Hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu. O kakvim se ozljedama radi još nije poznato.

- Udario je u nju i na haubi ju vukao najmanje 30 metara. Bila je pri svijesti, ali ni sama ne zna kako se i što dogodilo - rekao je stanovnik Jakšića za pozega.eu.

Policija nam je potvrdila da tragaju za nesavjesnim vozačem koji je umalo usmrtio mladu ženu.

- U mjestu Jakšić došlo je do naleta osobnog auta na pješakinju. Ona je zbrinuta u Općoj županijskoj bolnici u Požegi i ima za sada neutvrđenu kvalifikaciju ozljeda, ali nije u životnoj opasnost. Prema informacijama koje imamo iz kriminalističkog istraživanja očekujemo da ćemo brzo doći do počinitelja - rekao nam je djelatnik za odnose s javnošću Policijske uprave Požeško-slavonske Goran Matijević.

Prema registarskoj tablici koja je ostala na mjestu nesreće pretpostavlja se da je nesreću skrivio pijani sumještanin nastradale žene, navode na portalu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Mladen Jukica 31.12.2018.

    Pa vi ste totalno glupi, ostala tablica i ne znaju tko je vozio.

  • 31.12.2018.

    Uloviti ga,skinuti do gola,zavezati lancima za kuku,voziti malo po asfaltu,malo po makadamu itd,itd...

  • 31.12.2018.

    Oduzeti vozilo i vozacku, dati mu cca 10 god pravog strogog zatvora bez slobodnih praznika, vikenda i blagdana-skola buducim pijanim vozacima. Mozda ukljuce mozak pri donosenju odluke kad ce piti a kad voziti

Komentiraj...
Vidi sve komentare