To je to što me zanima!

Udario pješake pa pobjegao: Policija pronašla vozača (48)

Policija je utvrdila da je 48-godišnji vozač počinitelj prometne nesreće i privela u policijsku postaju. Automobil kojim je izazvao prometnu nesreću je privremeno oduzet i podvrgnut izvanrednom tehničkom pregledu
Vidi originalni članak

Slavonskobrodska policija u srijedu 7.kolovoza uspjela je pronaći vozača (48) koji je upravljajući osobnim automobilom kroz Kašićevu ulicu u Slavonskom Brodu bočnim dijelom vozila udario u dvoje pješaka, 19 i 20 godina, a koji su se kretali travnatom površinom uz rub kolnika. 

Nesreća se dogodila u ponedjeljak 5.kolovoza navečer oko 22 sata. Policija je očevidom utvrdila da se vozač osobnog automobila nije držao desnog ruba kolnika već se kretao uz lijevi rub ceste te bočnim dijelom vozila udario u dvoje mladih pješaka, a potom pobjegao.

Policija je utvrdila da je 48-godišnji vozač počinitelj prometne nesreće i privela u policijsku postaju. Automobil kojim je izazvao prometnu nesreću je privremeno oduzet i podvrgnut izvanrednom tehničkom pregledu gdje je utvrđeno da je vozilo tehnički neispravno.

Vozač će biti kazneno prijavljen, a djevojka i mladić prekršajno.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krnjevo 08.08.2019.

    Kad ste već napisali da će djevojka i mladić biti prekršajno prijavljeni, bilo bi dobro da ste usput napisali i kojim povodom.

  • maxim m 08.08.2019.

    triba mu i vozačku provirit,moždak je istekla...prija 3 godine...

  • TomislavZubovic 08.08.2019.

    A zašto bi pješaci bili prijavljeni prekršajno, zar nemožeš hodati uz cestu na travnatoj površini???

Komentiraj...
Vidi sve komentare