To je to što me zanima!

Udario policajca šakom u glavu jer ga je zaustavio u vožnji...

Oglušio se na zapovjed da ugasi automobil, a kada je to učinio policajac kako bi ga spriječio u bijegu, muškarac (59) iznenada je udario policajca šakom u glavu
Vidi originalni članak

Međimurski policajci sve su češće meta napada tijekom obavljanja svog posla. U tijeku je provođenje istrage protiv 59-godišnjaka zbog napada na službenu osobu. 

Sumnjiči ga se da je lani 26. srpnja u Svetoj Mariji, nakon što su ga policajci zaustavili u autu koji je vozio zbog prometnog prekrašaja, ozlijedio policajca. Oglušio se na zapovjed da ugasi automobil, a kada je to učinio policajac kako bi ga spriječio u bijegu, iznenada je udario policajca šakom u glavu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pero djetlić 123 18.01.2019.

    Sve više bahatih policajaca i uzimaju si svašta za pravo, zbog prometnog prekršaja ovaj ulazi u auto gasi ga pretražuje i tretira vozača kao najgore opasnog zločinca

  • 17.01.2019.

    Trebal je usput odpjevat "Bećarac" i sve bi mu bilo optošteno,a možda je tamo kulturna baština pod imenom"šaka u glavu"pa ga budu pustili.

  • I.r.a. 17.01.2019.

    Kakvi smisni likovi sa komentarima di se vi gubite sta bi ova drzava bez vas .Da je u Americi a nazalost nije dobio bi devetaka u glavu i prsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare