To je to što me zanima!

Udario u bus, pa u semafor i onda u kamion: 14 ozlijeđenih

U nesreći su najgore prošli putnici iz automobila čiji se vozač zabio u autobus. Vozač i još jedan putnik iz tog vozila su teško ozlijeđeni, a teže je ozlijeđen i vozač autobusa
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 5.35 sati u subotu u centru Beograda ozlijeđeno je 14 ljudi, od kojih troje ima teže ozljede, javlja Blic.

U nesreći u Ulici kneza Miloša sudjelovala su tri vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobili smo poziv oko 5.35 sati pa su četiri naše ekipe izašle na teren. Prvo su se sudarila dva vozila, automobil i autobus. Automobil je naletio na autobus i udario u semafor, a zatim u kamion koji je stajao sa strane - kazala je Nada Macura, glasnogovornica beogradske Hitne pomoći.

U nesreći su najgore prošli putnici iz automobila. Vozač i još jedan putnik iz tog vozila su teško ozlijeđeni.

- Vozač autobusa također ima teške ozljede i prevezen je dalje na ispitivanja. Ostali putnici prošli su s lakšim ozljedama - dodala je Macura. Iz tvrtke u kojoj je zaposlen vozač autobusa kazali su kako se radi o iskusnom radniku.

Iz gradske su uprave poručili da će prometna signalizacija raditi od 11 sati te da će promet otada biti normaliziran.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • PRAVILO BROJ 8 03.02.2018.

    e i to me zaboli...

  • GOGA SPLIT 03.02.2018.

    Mozete se nasaditi na glavu, a po nasoj vjeri i vjeri pravoslavnoj po Isusu Kristu smo braca . Sta su nam obicni ljudi krivi za nase : gubitke, boli , patnje , strahove , oboljele ratne invalide, ranjene , puno njih bez ikakvih prava osim sta imaju zdrastveno osiguranje i moja obitelj je u ovoj prici , pa ipak se ne veselim tudoj nesreci , zelim im brz oporavak.

  • digić 03.02.2018.

    Ajmo sad papčine tračati i linčovati ljude kaj su vam krivi nesreča je nesreča gdje got da je bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare