To je to što me zanima!

Udovica branitelja: Ne žele mi isplatiti dividendu!

Na dokumentu o dodjeli 38,34 dioničkih udjela piše kako Ministarstvo branitelja ne zna ima li pokojni Sakib Kočanović svoga nasljednika
Vidi originalni članak

Ljubica Kočanović (54) iz Velike Gorice ne može podići 700 kuna dividende ni raspolagati braniteljskim dionicama pokojnog supruga i hrvatskog branitelja Sakiba Kočanovića. Dionice glase na suprugovo, a ne na njezino ime. Na dokumentu o dodjeli 38,34 dioničkih udjela piše kako Ministarstvo branitelja ne zna ima li Sakib nasljednika.
- Potvrdu Općinskog suda da sam suprugova jedina nasljednica poslala sam Braniteljskom fondu još prije godinu dana i već sam tri puta bila u Ministarstvu branitelja - očajna je Ljubica, kojoj je sin prepustio vlasništvo nad dionicama. Svaki put joj kažu kako će to riješiti, ali da ne znaju kada. Ljubica plaća sinu studij šumarstva 7200 kuna, kredit za kuću 1160, a prihode oko 3000 kuna na mjesec.
U Ministarstvu branitelja kažu kako su podatke obnovili, no odbili su reći kada će Ljubici isplatiti novac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Gara 05.05.2008.

    vamo je rič o dionicama i dividendi a ne o tvojim kreditima gospođo..koliko vidim imate vi bogovska primanja..jao te udovice ...vječito se žalite a imate najviše..

  • user_25434 05.05.2008.

    Istina živa,koliko nas ima! kada je trebalo braniti lijepu našu pitam se gdje su bili!!!!!!!!!!!! nemam ništa protiv udovica ali istina je ta živa da one pobiraju stalno vrhnje ,a mi obični branitelji nemamo NIŠTA!!!!!!! Ja sam još uvijek sa svojom obitelji podstanar a netko uživa u poklonjenim stanovima.Ajmo ljudi moji malko poraditi na nama!!!!!!!!!!

  • Hacker-ri 04.05.2008.

    Jebote di bi mi bili da smo imali branitelja koliko ih je sad zapisano. Nas nebi ni Rusi ni Ameri dirali da smo toliku vojsku imali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare