To je to što me zanima!

Udruga veterana 'Alfi': Milijan Brkić je Hrvatina i domoljub

"Bacanjem ljage na našeg ratnog kolegu i dozapovjednika elitne ratne postrojbe SJP 'Alfa', to isto činite i na sve nas", poručili su premijeru Zoranu Milanoviću
Vidi originalni članak

Udruga veterana Specijalne jedinice policije "Alfa" Zagreb stala je u obranu glavnog tajnika HDZ-a i svog bivšeg pripadnika Milijana Brkića, kojemu je zbog navodnog prepisivanja poništena diploma. U otvorenom pismu premijeru Zoranu Milanoviću iz udruge poručuju kako ne žele ulaziti u aferu prepisivanja, već naglašavaju kako je Brkić "dostojan hrvatski domoljub, specijalac, ratnik" te "Hrvatina".

"Bacanjem ljage na našeg ratnog kolegu i dozapovjednika elitne ratne postrojbe SJP 'Alfa', to isto činite i na sve nas, ratne veterane Specijalne jedinice policije 'Alfa' PU zagrebačke, koja je zajedno sa svojim kolegom Milijanom Brkićem sudjelovala u najsloženijim akcijama i operacijama tijekom Domovinskog rata, pri tome iskazavši neizmjernu snagu, hrabrost, odlučnost i učinkovitost u izvršavanju zadaća i svih dobivenih zapovjedi često puta po cijenu života", navodi udruga.

Udruga veterana "Alfi" tvrdi da je riječ o još jednom u nizu političkih spletki i obračuna s Brkićem te da mu se predbacuje bez pravih argumenata.

"Moramo se referirati na tzv. plagijat diplome i slobodno Vam pojasniti da je gospodin Milijan Brkić svojoj životni rad i djelo započeo pisati još u ranoj mladosti suzama, znojem i krvlju, kada je nesebično s puškom u ruci s 'Alfama' oslobađao gotovo svaki centimetar Lijepe Naše. Tih je godina žrtvujući sebe za slobodnu i neovisnu demokratsku Hrvatsku s mnogima od nas napisao i obranio svoj najbolji i najvredniji životni i završni rad!", poručuje se u pismu Milanoviću.

Idi na 24sata

Komentari 456

  • Ray Barone 01.04.2014.

    Nema domoljublja u muljažama i kriminalu, a oni koji ga brane su isti kao i on...muljatori i kriminalci...

  • Vadjajna 01.04.2014.

    a što očekivati od naroda koji je u oba svjetska rata bio na gubitničkoj i zloj strani

  • DijasporaEU 01.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare