To je to što me zanima!

Ugasili su požar kod Unešića, buknula vatra kod Kamešnice

Vatrogasci iz Zadra i okolice u petak su se uspjeli izboriti s požarom koji je buknuo na otoku Viru oko 18.15 sati. Požar u predjelu Lozice je lokaliziran oko 23 sata
Vidi originalni članak

Požar uz prugu Rijeka - Zagreb lokaliziran je u petak oko 18.30 sati, a sanaciju požarišta na kojemu je izgorjelo 50 hektara trave i niskog raslinja nastavit će vatrogasci lokalnih DVD-ova. U samom gašenju požara sudjelovalo je 106 vatrogasaca s 25 vozila i četiri kanadera.

Vatrogasci iz Zadra i okolice u petak su se uspjeli izboriti s požarom koji je buknuo na otoku Viru oko 18.15 sati. Požar je lokaliziran oko 23 sata, a sanacija požarišta nastavila se. U požaru je izgorjelo četiri hektara borove šume i niskog raslinja, a pomoć u gašenju kolegama na tlu pružila su tri kanadera i dva airtractora OS-a.

Njihovi drniški kolege u subotu ujutro oko 8.30 sati uspjeli su ugasiti požar u minski sumnjivom području kraj Unešića dok se vatrogasci splitsko-dalmatinske županije još uvijek bore s požarom na području Kamešnice. U gašenju šume, trave i niskog raslinja sudjeluju lokalne vatrogasne snage.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kadmonadam 21.07.2012.

    imamjedno pitanje,zna li itko dali je ikad netko sankcioniran za te silne pozare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare