To je to što me zanima!

Uglednog profesora (81) vezao pa pretukao u njegovu domu

Dušku Miličiću (81) napadač je stavio vreću na glavu te ga vezao i počeo udarati. Uspio je otrgnuti vreću s glave nakon čega je napadač pobjegao. Policija ga traži
Vidi originalni članak

Uglednog zagrebačkog sveučilišnog profesora u mirovini Duška Miličića (81) u utorak rano ujutro u njegovom domu na Horvatovcu napao je nepoznati muškarac. Oko 6.30 sati upao mu je u kuću provalivši kroz vrata i nasrnuo na njega. Na glavu mu je navukao vreću i počeo ga tući. 

Miličić je unatoč batinama uspio strgnuti vreću s glave nakon čega je napadač odustao i pobjegao. Umirovljenik je uspio nazvati policiju i Hitnu pomoć. Lakše je ozlijeđen i ima ogrebotine.

Policija je prijepodne u utorak obavila očevid u njegovu domu i traga za napadačem. Napad su okarakterizirali kao pokušaj ubojstva.

Njegov sin, kardiokirurg Davor Miličić, za Novi list je izjavio kako ni on ni njegov otac ne znaju što je muškarac htio. Šokiran je napadom, kao i prijatelji profesora Miličića. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • shubydooooo 21.01.2015.

    pa sad da je zbog skole nebi reko on profesor sin kardijovaskularni kirurg dosta imucna obitelj neki neuspjesni pokusaj provale

  • belizagrebgrad 21.01.2015.

    U čemu je razlika između uglednog i neuglednog profesora ?

  • japanokinez 21.01.2015.

    Za takve bi trebalo na izlaznoj kvaki biti šoker da ga malo šokira do dolaska policije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare