To je to što me zanima!

Ugradio silikone u grudi prije 17 godina i ne želi ih se odreći

Brian Zembic dobio je 100.000 dolara jer je izdržao sa silikonima u grudima godinu dana. Kaže kako zna da je to bolesno, ali njemu je normalno. Ne želi ih izvaditi
Vidi originalni članak

Amerikanac Brian Zembic iz Las Vegasa ugradio je silikone u grudi iz oklade prije 17 godina. Dobio je 100.000 dolara, ali čini se da su mu se grudi svidjele i još ih se ne želi odreći, piše Daily Mail.

Kockar i mađioničar pristao je na okladu 1996. godine. Prijatelj koji mu je ponudio novac bio je uvjeren da neće izdržati sa silikonima godinu dana. Zatim se kladio u 50.000 dolara da će snimiti film po njemu. I to je osvojio. Sada dobiva po 10.000 dolara godišnje samo da ih ne vadi. 

- Postale su dio mene. Koliko god bilo bolesno, meni je to normalno - objasnio je. Sada razumije žene. I sam ima probleme s pronalaskom grudnjaka koji će pružiti dovoljno potpore. Strahuje i kako će se njegove grudi objesiti s vremenom te kako bi njegovo tijelo izgledalo ako izvadi silikone. 

- Izgledat će kao dvije čarape s bradavicama. Ionako imam više šanse ovako s djevojkama nego da vise - uvjeren je. Njegova 13-godišnja kćer kaže kako je čudno da tata ima grudi, ali 'plaćaju račune'. 

- Možete reći da mi je kao mama i tata - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kamen sa srca 18.11.2013.

    Igra se sa 4 sise,a ne vara nikoga :-)

  • Ahileja 13.11.2013.

    Možda se tako osjeća kao žena.

  • _petra_ 11.11.2013.

    sve za pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare